Muzyka relaksacyjna

Ogólne informacje związane z masażem. W tym dziale specjaliści odpowiedzą na każde pytanie dotyczące masaży.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

Masaz-Madeline
Kontakt:

Muzyka relaksacyjna

Post autor: Masaz-Madeline »

Jaka muzyke puszczacie podczas masazu? Moja mi sie juz znudzila i chcialabym sciagnac cos nowego. Macie jakies propozycje?
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

pros klientow, zeby przynosili wlasna - najwazniejsze, zeby oni byli zadowoleni.

osobiscie nie puszczam nic, sproboj dla odmiany
Masaz-Madeline
Kontakt:

Post autor: Masaz-Madeline »

Wydaje mi sie, ze skoro klient przychodzi do nas na masaz aby sie odprezyc i zrelaksowac to z naszej strony wszystko powinno byc dopiete na ostatni guzik wiec o odpowiednia muzyke tez powinnismy zadbac. Bo co np. Bedzie gdy klient zapomni plyty? Bedzie czul sie zaklopotany. A tak, jak muzyke puszczamy my i jest ona odpowidnia to klinet czuje sie dopieszczony i wroci do nas ;)
kacper

Post autor: kacper »

Według mnie muzyka jest istotna przy masażu relaksacyjnym, ale zle dobrana moze bardziej zaszkodzic niz pomóc w relaksie :)
Czasem rzeczywiscie klient ma ochote sie wyciszyc /byc moze przebywal caly dzien w otoczeniu muzyki/
Ja uzywam najczesciej muzyki orientalnej, nawet mam taki jeden utwór ktorym zawsze rozpoczynam masaż, bo fajnie wprowadza.
Jesli klient przychodzi 3 raz to staram sie juz zmienic przynajmniej w polowie zawartosc utworów.
Noi wiadomo nalezy spytac klienta jaką muzyke preferuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż informacje ogólne”