Masaż ogłoszenia - Praca Masażyści: Szukana
KOPEREK1989 - 2010-10-06, 20:54 Temat postu: * DAWID * Witam ..
Posiadam kwalifikacje do wykonywania zawodu na Stanowisku Masażysty,
Ukończyłem 4-letnie technikum masażu i fizykoterapii ,
Rodzaje wykonywanych technik: - pełna klasyka , drenaż limfatyczny , masaż sportowy , masaż leczniczy , masaż kosmetyczny , masaż relaksacyjny , masaż antycellulitowy , bandażowanie. Ukończyłem staż na stanowisku masażysty w Centrum Katowic.
Poszukuję pracy na terenie Rudy Śląskiej , Zabrza - Gliwic , Chorzowa - Katowic , Bytomia.
Mogę również pracować za granicą czy np. w Kołobrzegu.
Więcej informacji udzielę pod nr tel 502-668-342.
robercik - 2010-10-14, 17:01
Witam szukam pracy na stanowisku masażysty (po kursie z praktyką u innych masażystów), pozwalającej na dalsze rozwijanie moich kwalifikacji i umiejętności
pozdrawiam
Mail ;masaz5@op.pl ( Warszawa,Bródno )
karolina24 - 2010-10-18, 18:51
SZUKAM pracy w POZNANIU.
Jestem studentką drugiego roku fizjoterapii zaocznej w WSEiT w Poznaniu oraz absolwentką Rocznej Policealne Szkoły ŻAK -kierunek fizjoterapia.
Szukam pracy stałej jako fizjoterapeuta,masażysta także w gabinecie kosmetycznym, rehabilitacyjnym czy SPA.
669146683
Cambira - 2010-10-19, 10:28 Temat postu: praca/ staż Szukam stażu / pracy w Warszawie i okolicach.
Studentka 2 roku Policealnej szkoły medycznej o kierunku Technik masażysta. Szkołę kończę w czerwcu 1011. Ponadto jestem studentka 3 roku na Wydziale Biologii Uniwersytetu Warszawskiego.
Moje umiejętności w zakresie wykonywania masażu to : klasyczny, izometryczny, drenaż limfatyczny, kosmetyczny, relaksacyjny, pobudzający, odchudzający, sportowy.
Jako masażystka brałam udział w Poland Bike- zawody kolarskie a także posiadam jak do tej pory półtorej miesięczną praktykę w Szpitalu Klinicznym na ul. Banacha.
Jestem chętna do pracy i nie boję się wyzwań.
mitka22@wp.pl gg 4316128
ewa85 - 2010-10-21, 20:40
Witam,
Poszukuje pracy jako masażystka w Jarosławiu. Posiadam dyplom Technika Masażysty.
Wykonuje masaże:
-klasyczny,
-izometryczny,
-segmentarny,
-drenaż limfatyczny,
-sportowy,
-pobudzający,
-kosmetyczny,
-relaksacyjny,
-gorącymi kamieniami,
-bańką chińską.
Proszę wysyłać oferty na evawirtual@wp.pl
Pozdrawiam
zaw - 2010-11-01, 23:30 Temat postu: witam Witam... szukam pracy jako fizjoterapeuta najlepiej w województwach podlaskim, mazowieckim, warmińsko- mazurskim, pomorskim.... jestem w trakcie robienia studiów magisterkich trybem zaocznym Uniwersytetu Medycznego w Gdańsku, ponadto posiadam dyplom ukończenia kursu masażu I,II stopnia i akupunktury...odbyłem również 6 miesięczny staż w szpitalu MSWIA w Białymstoku na oddziale rehabilitacji.
mail: mzawrotny1@wp.pl
tel: 517179018
Dziękuje i podrawiam serdecznie
szybicanoe - 2010-11-10, 11:05 Temat postu: Praca Witam Jestem dyplomowanym masażysta I i II stopnia szukam pracy w Poznaniu. W salonach masażu, Spa.centrum odnowy itp.
Obecnie uczę się w szkole policealnej na kierunku Instruktor Odnowy Biologicznej.
Techniki sportowy, drenaż limfatyczny, odchudzający,klasyczny,izometryczny,sportowy,kontralateralny
kontakt: szybi_canoe@wp.pl
gg: 7484903
Haiku - 2010-11-20, 16:08
Masażysta z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym oraz dyplomem technika masażysty podejmie od zaraz pracę na terenie Warszawy.
mail: b_wing@o2.pl
tel. 665 444 882
Maciej.
massagewarsaw - 2010-12-08, 18:23 Temat postu: kurs masaz tajski jestem masażystą i chciałem w miesiącach letnich popracować nad morzem lub w górach. Czy dysponujecie państwo wiedzą, gdzie poszukują lub są otwarci na osoby niewidome, lub kontaktami personalnymi osób, które pracują i można się z nimi z kontaktować?
Jeśli byście takie posiadali to proszę o kontakt ernestfalkiewicz@gmail.com
sowulex - 2010-12-25, 10:55
Podejmę współprace ze szpitalem, poradnią rehabilitacyjną, ośrodkiem odnowy biologicznej lub salonem kosmetycznym
forma do uzgodnienia.
Jestem dyplomowanym masażystą, absolwentem AWF- Katowice
i certyfikowanym terapeutą kinesiotapingu,
nadal się kształcę.
w razie zainteresowania prześlę CV.
e-mail: msowula@wp.pl
Kraków/Katowice/Sosnowiec/ miasta ościenne.
janek.janek85 - 2011-01-05, 12:25
Witam serdecznie,
Szukam pracy na stanowisku masażysty w Poznaniu i okolicach.
Posiadam doswiadczenie w masażu klasycznym, leczniczym, bańska chińską, bambusem, goracymi kamieniami, relaksacyjnym.
Chętnie podejme pracę w gabinetach kosetycznych, SPA, gabinetach masażu jak i innych ośrodkach zdrowia, w których będę mógł się wykazać.
Wszelki kontakt jnyk@wp.pl / 509597125
gakam - 2011-01-17, 14:41
Witam. Znajomi z Indonezji ( dziewczyna i chłopak) Szukają pracy wraz z noclegiem na terenie Polski. Pracowali już w Polsce. Znają masaże: tajski, balijski, shiatsu,g.kamieniami. oraz zabiegi na ciało. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy gakam@go2.pl Prześlemy CV.
denver - 2011-01-25, 00:43
Witam.
Podejmę pracę jako masażysta.
Technik Masażu po bardzo dobrej, państwowej szkole, 6 lat doświadczenia, ukonczoen kursy:
Refleksologia, Tkanki Miękkie (CTM Rakowski), Zaburzenia Napięcia Mięśniowego (CTM Rakowski), Funkcjonalna Terapia Manualna (Kapica), Punkty Spustowe (Wilson), Masaż Ciążowy (Clarena Kraków), Kinesiotaping (UK Kinesio).
Ostatnie 3 lata prowadzenie własnego gabinetu.
Poszukuję zatrudnienia jako masażysta lub kierownik bazy zabiegowej.
Doświadczenie: SPA, Szpital, Uzdrowisko, Przychodnia Urazowo-Ortopedyczna.
Oferty na priv
Masażysta000 - 2011-02-01, 22:38
Podejmę prace jako masażysta
posiadam tytuł technika masażysty po dobrej szkole państwowej
mam doświadczenie,pracowałem w sanatorium(umowa moja obowiązywała do końca grudnia 2010r. czekam za nową lecz to nic pewnego z powodu zmiany właściciela )
Wykonuje masaże:
-klasyczny,
-izometryczny,
-pobudzający,
-drenaż limfatyczny,
-sportowy,
-segmentarny,
-kosmetyczny,
-bańką chińską.
jestem mieszkańcem woj. kujawsko -pomorskiego lecz rozpatrzę oferty z całej Polski
pozdrawiam, adres - lukasz.ino06@wp.pl numer tel 726256500
abdul - 2011-02-06, 14:38 Temat postu: Szukam pracy jako masażysta w opolu Masażysta szuka dorywczej pracy
Student III roku Wydziału wychowania fizycznego i fizjoterapii PO szuka dorywczej lub weekendowej pracy jako masażysta w Opolu. W razie atrakcyjnych ofert na pół etatu, etat przeniosę się na zaoczne. Posiadam przenośny stół do masażu. Umiejętności potwierdzone certyfikatami kilku akademii masażu oraz drukami Ministerstwa edukacji narodowej MEN-III/I stanowiącymi potwierdzenie kwalifikacji zawodowych. Znajomość masaży:
-Klasyczny -Bambusem
-Punktowy Chiński -Antycellulitowy
-Refleksologia stóp -Lomi Lomi Nui
-Segmentarny -Gorącymi kamieniami
-Shantala( niemowląt) -Shiatsu I stopnia
-Ciążowy -Shiatsu II st.-Clinical (jestem w trakcie kursu)
Masz jakąś propozycję zadzwoń 697024588
|
|
|