Wysłany: 2010-01-15, 00:57 Klinika Masażu w Poznaniu
Witam wszystkich,
jako iż jestem nowym użytkownikiem tego forum, również chciałbym wszystkich przywitać (podobnie jak koleżanka po fachu kilka postów niżej) i polecić stronę do "konstruktywnej krytyki". Na imię mam Marcin, od dłuższego czasu zajmuje się pracą z ludzkim ciałem i pod koniec zeszłego roku postanowiłem także "pójść na swoje" - otwierając własną działalność.
Zachęcam wszystkich do obejrzenia strony www.KlinikaMasazu.pl i podsunięcia oczywiście paru pomysłów
Dla forumowiczów mieszkających na terenie Poznania oferuję rabat w postaci dojazdu gratis
Dziękuję z góry, pozdrawiam i zapraszam na masaż !
Przejrzysta fajna strona! Jedyne co mi baruje zdjęć gabinetu. Na czym oparta jest strona, na jakim systemie? WP?
Cześć i dzięki za pozytywne słowa.
Strona oparta jest na WP, chociaż mocno zmienionym.
Odnośnie zdjęć gabinetu, jak i "mojej postaci" - będą niebawem, jak tylko uda mi się dogadać z fotografem
Przejrzysta fajna strona! Jedyne co mi baruje zdjęć gabinetu. Na czym oparta jest strona, na jakim systemie? WP?
Cześć i dzięki za pozytywne słowa.
Strona oparta jest na WP, chociaż mocno zmienionym.
Odnośnie zdjęć gabinetu, jak i "mojej postaci" - będą niebawem, jak tylko uda mi się dogadać z fotografem
Tak myślałem ze WP chyba teraz wszystkie strony idą na łatwiznę i wp stawiają lub inne cms. Tak czy siak jest ok. Czekamy na zdjęcia.
ps. Rozumiem ze dla forumowiczów jest uwzględniona jakaś zniżka na zabiegi zgodnie z Regulaminem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 14