Niestety dobry i profesjonalny stół kosztuje ponad 2 tyś zł,więc taki za 500 czy 300 nie ma do niego porównania,ale jeśli jestes początkującym masażysta to z pewnością wystarczy. Z czasem kupisz sobie lepszy.
BREEEDNIA
JUVENTAS I HABYS MAJĄ DOBRE I TANIE STOŁY
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-04-11, 06:41 kurs masaz tajski
[quote="ayurveda"]BREEEDNIA :) JUVENTAS I HABYS MAJĄ DOBRE I TANIE STOŁY[/quote]
nie ma potrzeby rzucania komus od bredni - jest jasne, ze medivers zna sie na swoich masazerach, a niezbyt wiele na stolach do masazu czy innych sprawach zwiazanych z masazem.
zreszta trak samo, jak ty sie moze troche na stolach, ale nie ajurwedzie, sztuce i wlasciwym zachowywaniem sie na forum
Niestety dobry i profesjonalny stół kosztuje ponad 2 tyś zł,więc taki za 500 czy 300 nie ma do niego porównania,ale jeśli jestes początkującym masażysta to z pewnością wystarczy. Z czasem kupisz sobie lepszy.
BREEEDNIA
JUVENTAS I HABYS MAJĄ DOBRE I TANIE STOŁY
To kolejny post twój związany z tematami stołów. Jestes przesdstawicielem firmy ?
Przede wsystkim z kultury osobiste wypada się przywitać ze wszystkimi użytkownikami na forum w odpowiednim tego temacie: http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=6
Po drugie proszę abyś pisał/ała zdania małymi literami oraz konstruowała konkretne i uzasadnione odpowiedzi.
Czytałem sporo na temat wyboru stołu do masażu, jednak nie znalazłem właściwie tego czego szukałem... Planuje kupić swój pierwszy stół. Mam do przeznaczenia na to około 700 zł. Mam takie pytanie. Jaki sprzęt w tych okolicach cenowych? Produkty jakiej firmy są godne zaufania a zrazem nie tak bardzo drogie? Np. taki stół jak OMNES ULTIMO jest wart Swojej ceny?? Tutaj link do niego:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12