Nice
Wysłany: 2009-06-15, 22:14
Ja rowniez Niech moc bedzie z NAMI WSZYSTKIMI ZDAJACYMI
Linki sponsorowane
madek
Wysłany: 2009-06-15, 22:16
wlasnie tego projektu z 2008 roku sie nauczylam juz wczesniej, też zycze powodzenia wszystkim zdajacym, jutro bedziemy sie chwalic jak nam poszlo, o ile bedzie czym
Nice
Ja napisałam w 5 i mam nadzieje ze to bedzie dobrze.
madek
Wysłany: 2009-06-16, 22:36
ja szczerze mowiac nie wnikam jak napisalam ale chyba tak jak bylo w punkcie, tez wydalo mi sie to troche dziwne:/ a jaki opisaliscie obszar objety masazem? u mnie pisali przedramie staw lokciowy i ramie ja sie po czasie obudzilam ze aparat wyprostny trzeba i opisalam sam staw lokciowy:/ ciekawe czy za to mi przyznaja jakies punkty:/ co wogole tak naprawde trzeba bylo opisac? bo u mnie kazdy co innego opisywal:/
ja pisałem że kończynę górną prawą, a gdyby im to nie pasowało to w nawiasie pisałem zawsze - ręka, śródręcze, staw nadgarstkowy, przedramię, staw łokciowy, ramię i staw ramienny. Zresztą tam w treści zadania było, że całą kończynę górną mam do masowania, a ten aparat wyprostny to tylko w skierowaniu.
Ja niby tez zrobilam masaz calej kończyny...ale teraz liczy sie dla mnie ten glupi klucz...bo co mi po wypowiedzi nauczyciela ktory uczyl mnie przez 2 lata ze bedzie dobrze jak inaczej okaze sie w kluczu....załamka
madek
Witam. Ja anatomie opisałem w 5 punkcie, a masaż opisałem na zginaczach stawu łokciowego (rozluźniający) i prostownikach stawu łokciowego (pobudzający), oraz sam staw.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 8