Wysłany: 2017-11-17, 11:34 Jak znaleźć dobre miejsce na biuro?
Hej Nie widziałam nigdzie takiego wątku, a bardzo potrzebuję Waszej pomocy. Poszukuję nowoczesnego, małego lokalu przeznaczonego na biuro. Nie chcę sama podejmować ostatecznej decyzji, ponieważ w ogóle się na tym nie znam. Postanowiłam skorzystać z pomocy biura nieruchomości, ale jestem na etapie wyboru właściwego i godnego zaufania. Czy możecie mi jakieś polecić? Pozdrawiam i z góry dziękuję serdecznie za pomoc!
Linki sponsorowane
TicTac Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Wrz 2016 Posty: 63
Rzeczywiście to zależy w jakim celu chcesz wynająć biuro. W każdym mieście są już biura coworkingowe , natomiast jeśli potrzebujesz lokalu usługowego to powinnaś udać się do biura nieruchomości chociaż przyznam że niektóre z nich biorą ogromną prowizję za pośrednictwo.
Ja szukałam na olx i gumtree Chyba najwięcej ogłoszeń tam jest. to co było dla mnie ważne to to aby gabinet był widoczny z ulicy i żebym mogła sobie nakleić wizualizację w witrynie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13