Wysłany: 2015-11-07, 15:23 Otwarcie nowej działalności SPA i dodatkowe atrakcje
Witam wszystkich forumowiczów. Powiedzmy że jestem nowy w branży i myślałem o otwarciu własnego salonu masażu. Obawiam się jednak że sam stół nie wystarczy.
Myślałem nad dodatkowymi sposobami zarobku w takim studio a konkretniej o medycynie naturalnej czy jak kto woli niekonwencjonalnej. *(różne preparaty takie jak np. olej żywokostowy, jakieś regenerujące maści na bolące stawy z wyciągiem z kasztana czy mydło Aleppo antyseptyczne itp.)
I tu pojawia się pytanie... czy muszę być FARMACEUTĄ by sprzedawać takie produkty w SPA? Czy muszę odbyć jakieś dodatkowe kursy/szkolenia?
Może ktoś się rozwinął w podobnym kierunku i może mi pomóc. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2015-11-08, 04:28
mysle, ze napisales to tylko po to, zeby wymienic nazwy produktow czyli plug
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13