Witam, proszę o radę w sprawie taniego stołu do masażu. Wiem, że większość będzie mi odradzała tanie stoły ale potrzebuje stół jak najtańszy, byle się nie połamał po pierwszym użyciu i był stabilny. Będzie on używany wyłącznie w domu przeze mnie od czasu do czasu, nie będzie przenoszony poza mieszkanie. Teraz robię masaż na kanapie, po którym bolą mnie plecy bo muszę się schylać, dlatego chcę kupić stół. Na allegro są takie po 200-400zł ale nie wiem, który wybrać, jakby mi ktoś doradził byłabym wdzięczna. Pozdrawiam
Witam, proszę o radę w sprawie taniego stołu do masażu. Wiem, że większość będzie mi odradzała tanie stoły ale potrzebuje stół jak najtańszy, byle się nie połamał po pierwszym użyciu i był stabilny...
OK., nie będę Cię namawiał na profesjonalnie wykonany stół.
Wybierz więc na allegro jaki Ci się podoba, mogę tylko doradzić Ci aby był szerszy, będzie bardziej komfortowy dla leżących na nim osób.
P.S.
Jedni z moich klientów, kupili sobie (właśnie na allegro) jeden z tańszych stołów (taki wielokolorowy), aby mieć swój na stałe. Ważą niemało , a jednak stół wytrzymuje już ponad pół roku bez zgrzytów. Słabe jest jego wykonanie, ale nic nie wskazuje na to by się kiedykolwiek zawalił.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-03-28, 09:07 kurs masaz tajski warszawa poznan szczecin lublin siedlce
na allegro lekki (cos 10-11kg) i szeroki stol okolo 65cm, aluminium, ponizej 300zl, nowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10