Wysłany: 2014-01-29, 01:31 Odnowa biologiczna - fizjoterapia studia podyplomowe
Witam serdecznie
Ostatnio sporo poczytałem to forum konkretnie dział masażu i wiem ze by pracować jako masażysta trzeba mieć conajmniej technika a juz najlepiej fizjoterapie za sobą. Jako, że nie mam czasu w tygodniu postanowiłem poszukać jakiejś szkoły no i natrafiłem na Wyższą Szkołe Społeczno- Przyrodniczą w Lublinie, która oferuje studia podyplomowe o kierunku odnowa biologiczna - fizjoterapia ( podałbym link by pokazac program tejże szkoły lecz bez blokade antyreklam nie moge więc prosze tych bardziej cierpliwych o sprawdzenie kierunku)
nie jest to reklama tej uczelni z gory to zaznaczam a poprostu pytanie czy warto takie cos zrobic. Sam skończyłem AWF kierunek turystyka i rekreacja gdzie bylo mimo kierunku b duzo anatomii/fizjologii etc. Moim celem jest praca w hotelach/spa/fitness clubach etc. (to wsumie powinienem napisać na początku). Obecnie również jestem na kursie I i II stopnia masażu po którym planuje zrobić konkretne szkolenia tj banki/kamienie/steple/refleksologia stop/bambusowe palki. Jednak głównym celem jest właśnie w/w szkola podyplomowa zastanawiam się czy dać sobie siana czy ją zrobić by wspomogła mnie wiedzą to raz 2 w trakcie poszukiwania pracy w hotelach/spa/silowniach etc. Aha i wkleilem link po to byście ocenili program tego kierunku oraz jesli ktoś skończył ten kierunek by sie również w tym temacie udzielił.
Jeśli chaotycznie napisałem to przepraszam i dziękuje z góry za wszystkie wypowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13