Wysłany: 2013-11-01, 00:42 Wybór szkoły masażu z Wrocławia
Czołem,
stoje przed wyborem szkoły masażu (technik masażysta).
Znacie może jakąś solidną?
Mam na oku dwa typy:
Biostudio z Wrocławia lub Akademia Zdrowia.
Wydaje mi się że Biostudio byłoby najlepszym wyborem, ale jeśli znajdzie się dobra dusza, która ma jakieś opinie lub propozycje to będę dozgonnie wdzięczny:)
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2013-11-01, 07:46 kursy masazu tajskiego Warszawa
Tak, biostudio specjalizuje sie tylko w masazu, wiec ma zapewne lepsza kadre, wyposazenie i praktyki w dobrych miejscach. Akademia zajmuje sie wieloma zawodami.
Sprawdz zdawalnosc w tych szkolach.
Nie pamietam zadnych opinii o tych szkolach tu na forum o wrocku, ale Akademia w innych miastach miala problemy z organizacja programu technika i grupa konczyla sie jako roczne studium, a nie 2 letni technik.
a gdzie w Polsce polecałbyś zrobić technika?
chciałbym wybrać szkołę profesjonalną, żebym wyszedł po niej kumaty.
czy technik masażysta ma uprawnienia do prowadzenia własnego gabinetu masażu?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2013-11-02, 05:53 kursy masazu tajskiego warszawa
Nawet, jesli juz sprawdziles, ze biostudio ma slaba zdawalnosc, to nie oznacza, ze jest kiepska. Niektore lata moga byc gorsze, bo np zmienil sie klucz.
We wrocku jest wiecej policealnych, sprawdz wszystkie.
Idz na ich dni otwarte, zwiedzenie szkoly, kilka probnych lekcji.
Moze ktos zasugeruje jakas, ale nie ma ogolnopolskiej klasyfikacji, zdawalnosc nie powinna byc wyznacznikiem
Nie jest to spójne z tematem, ale jeszcze pojawia mi się opcjaa nr. 2
Macie jakaś wiedzę o Medycznej Szkole Policealnej w Rzeszowie (ul warzywna 1)
rzeszów mam blisko domu, a sama szkoła wydaje się być bardzo konkretna, ale będę wdzięczny jeśli ktoś ją zna i wyda jakąś opinię:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13