Wysłany: 2012-05-17, 16:04 Oleje do masażu polskiego producenta
Hej:)
Nie wiem na ile może to się przydać, ale od bodajże września ruszyła sprzedaż internetowa nowego polskiego producenta i są tam olejki do masażu i nie tylko
jak ktoś ma ochotę wypróbować nowe olejki to zapraszam
co do rabatów, opuszczają 43% marżę tak jak ja mam już bez tej marży, ale to po zarejestrowaniu i przyłączeniu się w pewnym stopniu do firmy, jak ktoś jest zainteresowany to piszcie do mnie na maila online.aroma@gmail.com
Co do produktów to cały czas wchodzą nowe więc jakby ktoś lubił próbować nowych wapachów to chyba warto
Do tego jakieś świece itp do klimatu
Nie ukrywam, że w tej firmie jestem dystrybutorem wiec jakby były jeszcze jakieś pytania to piszcie
Dodatkowo jakbyscie mieli znajomych ktorzy chetnie by wyprobowali to przy okazji mozecie zarobic co nieco ale to wszystko na maila jakby ktos byl zainteresowany
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2012-05-17, 22:41 kurs masaz tajski
link usuniety.
przypuszczam, ze sprzedaz MLM nie jest mile widziana na forach, w tym na forach dla masazystow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13