Wysłany: 2013-01-25, 19:13 Masaż z dojazdem praktycznie
Witajcie
Zajmuje się masażami z dojazdem do klientek, obecnie poszerzam ofertę o zabiegi na ciało w związku z czym liczba kosmetyków i akcesoriów rośnie...
Gdy ma się na jednej ręce stół do masażu a w drugiej torby, reklamówki z innymi rzeczami a przed sobą np 4 piętro bez windy.. na pewno wiecie o czym mówię
Szukałam w internecie toreb na kosmetyki, niestety najczęściej są to typowe torby dla kosmetyczek..
Znacie rozwiązania, gdzie kupić fajna, wygodną torbę (na kosmetyki, ręczniki, świeczki itp )
A może macie swoje pomysły z których korzystacie?
pozdrawiam
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2013-01-25, 22:43 kurs masaz tajski
to jest problem nie w torbie, tylko zawartosci.
bierz tylko stol w podstawowej formie, bez dodatkow. Bierz tylko te kosmetyki/akcesoria, ktorych bedziesz uzywac.
Bo jak ta dalej pójdzie to i kran z umywalka będziesz miał wozić Ręcznik szlafroki itp posiadają pacjenci. Oliwka stół do masażu plus ewentualnie jakiś wybrany kosmetyk i to wszystko. A jeśli jak piszesz poszerzacz działalność i np takim zabiegiem jest masaż czekolada itp to może torba sportowa z jednej strony a z drugiej stół.
Fakt, klientka może od siebie dać świeczki czy ręczniki, aczkolwiek nie wydaje mi się to w pełni profesjonalne.. do spa przecież nie bierze się swoich rzeczy...
a mi zależy na kompleksowej obsłudze i wysokim standardzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14