Wysłany: 2012-07-26, 14:55 Jak zorganizować kursy masażu???
Witam
Z góry przepraszam jeśli taki temat juz sie pojawił a ja go powielam (poproszę o link do tematu)
Jestem zainteresowany prowadzeniem kursów masażu tylko nie wiem od czego zacząć jakie są wymagania potrzebne dokumenty i uprawnienia. Czy trzeba miec lub zatrudnić osobę po pedagogice czy można zapoznawać kursantów z podstawami anatomii i fizjologii?
Odpowiedzi na te pytania bardzo by mi pomogły pozdrawiam
Zalezy jakie to maja byc kursy i do czego uprawniac. Generalnie mozna robic kursy z technik masturbacji i nikt ci nic nie zrobi. Wiadomo ze im wiecej uprawnien po takim kursie tym lepiej
Dzięki za informacje ale skoro nie masz nic mądrego do napisania i nie masz zamiaru mi pomóc to nie pisz takich bzdur a techniki masturbacji zostaw dla siebie na nudne wieczory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13