Dodam że jak nie chcę skończyć tylko jednego kursu lecz chciałbym pogłębić swoją wiedzę i umiejętności kończąc kurs innej techniki masażu.
I tak na początku zdecydowałem się , że zapisze się na kurs do gowork nie oszukujmy się cena za 2 kursy zadowalająca lecz gdy zapoznałem się z ofertą CS HEROS zwątpiłem:( ceny maja nieco wyższe ale mają do zaoferowania większą ilość innych kursów .
Dlatego proszę o pomoc i jak to jest z tym nazewnictwem kursów bo się gubię jedni piszą kurs masażu I i II stopnia inni rozszerzony i dla zaawansowanych
A może polecacie inne CS interesują mnie tylko oferty z województwa śląskiego
Nie lepiej 2 letni szkoła masazu zaocznie zrobić. Fakt może trochę długi to czas ale masz pełen pakiet masaży. Jeśli chodzi o kursy to zawsze jest Masaż 1 stopnia a potem 2.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2011-11-24, 17:46 kurs masaz tajski
heros to stara i doswiadczona szkola, gowork dopiero startuje z kursami masazu i moga byc u nich niedociagniecia. Na twoim miejscu wybral bym kursy praktyczne, bez anatomii, fizjologii, teorii masazu etc, bo to juz przerabiales i na wyzszym stopniu, niz to bedzie na kursie.
idac dalej, wybral bym kursy specjalistyczne, a nie klasyczny, bo go juz troche znasz. Jako fizjoterapeucie szkola ci pewnie na nie pozwoli.
Pewnie cos cie szczegolnie interesowalo z fizjo, wiec rozwijaj te zainteresowania. Moze drenaz, moze elementy terapii manualnej. Masz tez juz ogolne rozeznanie, na jakie zabiegi jest zapotrzebowanie klientow.
na slasku jest wiele szkol masazu, ale jesli nie znajdziesz nic w okolicy czy nie pasuja terminy, to warto wybrac sie na jakis wielodniowy kurs poza wojewodztwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14