no właśnie, a tylko ta odpowiedź niosła za sobą konsekwencję wykonanego masażu.
Trudny był tego roczny egzamin;/ niestety a czego spodziewacie się w środę??
Wiele pytań było "pociesznych" i niejednoznacznych wg mnie. Co do testu Schobera na przykład, to wg moich wiadomości z zagadnień fizjoterapii, test ten ma dwie odmiany: tzw, górny i dolny test Schobera.
a w środę, byle tylko nie segmentarny bo się pochlastam
dzi eki wielkie dobra ja w tym roku zdjae po raz drugi chociaz ze względu na obowiązki i podiętą szkołe na kosmetyce nie weim czy dam rade zdać ten egz jak mi nei pojdzie to sprobuje za rok ostatni raz dlatego że za rok mam taki sam z kosmetyki, a co obstawiacie na egzaminie ktoś mówił na innym forum,że może byc limfatyczny
[ Dodano: 2011-06-13, 21:43 ]
wiem mam tą książke tylko że dopieor dziś sobie przypomniałam o tych książkach a mało czasu jest by te wszystkie ksiązki zborowskiego przerpboć doradzcie mi co najważniejsze by przeroibć kurde chicałabym zdać to wiem że mięsnie napewno
[ Dodano: 2011-06-13, 21:47 ]
a kto z was pisał w tym roku teoretyczny i jak wam poszedł
[ Dodano: 2011-06-13, 22:02 ]
mam pytanie jak myslicie co może być na egzaminie praktycznym
ojś, niee, sportowy też odpada jak na moje możliwości
nigdy nie pisałam projektu segmentarnego. w jaki sposób rozpisać tu np. fazę przygotowawczą? wzrokowa ocena stanu skóry, palpacyjna ocena tk, reaktywności, chorego i co? chwyty diagnostyczne?
Wiele pytań było "pociesznych" i niejednoznacznych wg mnie. Co do testu Schobera na przykład, to wg moich wiadomości z zagadnień fizjoterapii, test ten ma dwie odmiany: tzw, górny i dolny test Schobera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 8