Postanowiłam sie tutaj przeprowadzić na stałe, aktualnie wynajmuję mieszkanie ale chciałabym sobie kupic tylko dla siebie.
Doradzicie jakie dzielnice brać pod uwagę?
Kupienie mieszkania w Warszawie
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
Ja bym sie poważnie zastanowiła nad kupnem mieszkania na Ochocie. Jest to dobra dzielnica, niezły dojazd do innych części Warszawy. Ma również renomę. Mieszkania tam wprawdzie nie są tanie ale z drugiej strony można je wynająć z dużym zyskiem oraz mamy pewność,że w przyszłości nie straca na wartości jak to bywa w mniej popularnych dzielnicach.
Obecnie na Niemcewicza powstaje ciekawa inwestycja mieszkaniowa. .Mieszkania o dobrym standardzie.
niemcewicza19.pl
Największą przewagą tej okolicy jest dobra komunikacja. O wiele szybcie mozna dostać się do centrum niż na przykład z Pragi Północ.
Obecnie na Niemcewicza powstaje ciekawa inwestycja mieszkaniowa. .Mieszkania o dobrym standardzie.
niemcewicza19.pl
Największą przewagą tej okolicy jest dobra komunikacja. O wiele szybcie mozna dostać się do centrum niż na przykład z Pragi Północ.
Ostatnio zmieniony 2022-08-17, 08:38 przez bonka, łącznie zmieniany 2 razy.
W Warszawie studiowałem i poznałem ceny za wynajem więc wiedziałem, że nie stać mnie na początku kariery w fizjoterapii na zakup mieszkania. Niedawno za to udało mi się kupić mieszkanie w moim rodzinnym Białymstoku. Wróciłem do siebie i mam sporo klientów. W Warszawie konkurencja dużo większa. Jeśli chodzi o mieszkanie to bałem się, że nie dostanę kredytu, ale zgłosiłem się do doradcy kredytowego Białystok na expertbialystok.pl, który pomógł mi w załatwieniu wszystkiego i dzięki niemu poznałem wiele ciekawostek z zakresu bankowości oraz samych nieruchomości. Mam kredyt i własne M. Nowe życie w Białymstoku bardzo mi się podoba.
Ostatnio zmieniony 2022-08-17, 08:39 przez melska, łącznie zmieniany 1 raz.