Jestem po 2 letniej szkole policealnej kierunek masażysta, i aktualnie w czerwcu kończę następną szkołę ale roczną na kierunku biomasaż. Szukam pracy bądź stażu w Tychach (województwo śląskie). Bardzo lubię masować i mieć kontakt z ludźmi. Jeśli by ktoś wiedział cokolwiek na temat pracy czy stażu to proszę o kontakt
Szukam pracy jestem po 2 letniej szkole policealnej
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
magdatychy555
Szukam pracy jestem po 2 letniej szkole policealnej
Witam.
Jestem po 2 letniej szkole policealnej kierunek masażysta, i aktualnie w czerwcu kończę następną szkołę ale roczną na kierunku biomasaż. Szukam pracy bądź stażu w Tychach (województwo śląskie). Bardzo lubię masować i mieć kontakt z ludźmi. Jeśli by ktoś wiedział cokolwiek na temat pracy czy stażu to proszę o kontakt
Ostatnio zmieniony 2013-02-15, 20:21 przez magdatychy555, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
nie ludz sie, ze ktokolwiek bedzie odwalal za ciebie robote i usluznie informowac cie.magdatychy555 pisze: Jeśli by ktoś wiedział cokolwiek na temat pracy czy stażu to proszę o kontakt
jesli natomiast szukasz pracodawcy, to po takim tytule watku nikt cie nie znajdzie - w polsce jest 700 miast
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
Proponuje rozglądnąć się w ogłoszeniach o prace na portalach regionalnych i stażach w urzędzie pracy jeśli takowe są.massagewarsaw pisze:nie ludz sie, ze ktokolwiek bedzie odwalal za ciebie robote i usluznie informowac cie.magdatychy555 pisze: Jeśli by ktoś wiedział cokolwiek na temat pracy czy stażu to proszę o kontakt
jesli natomiast szukasz pracodawcy, to po takim tytule watku nikt cie nie znajdzie - w polsce jest 700 miast