Jakie maści najlepsze?

Ogólne informacje związane z masażem. W tym dziale specjaliści odpowiedzą na każde pytanie dotyczące masaży.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

Marlena
Kontakt:

Jakie maści najlepsze?

Post autor: Marlena »

Jakie najczęściej stosujecie maści przeciwbólowe?
tezapl

Post autor: tezapl »

końskie
Marlena
Kontakt:

Kiedyś maści końskie były świetne, a teraz nie wiem czy zmienili skład czy trafiam na podróbki bo są bardzo słabe.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

masci konskich jest teraz bez liku, wielu producentow. Niestety, jakosc spada (mniej olejkow eterycznych, wyciagow ziolowych), zeby konkurowac o cene.

bylo wczesniej w o konskiej w watku o masci tygrysiej http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=2080

sam uzywam tygrysiej, bo ja znam i mam tanio. Jakosc niezmnienna, jest wydajna, klienci doceniaja i sami kupuja na wlasny uzytek
Awatar użytkownika
k1fan

Post autor: k1fan »

Miewam wiele urazow, masci konskiej zuzylem juz kilogramy i musze powiedziec ze wcale nie jest rewelacyjna, takze nie polecam ...
Marlena
Kontakt:

k1fan a co byś polecił?
Awatar użytkownika
k1fan

Uzywalem fastum, naproxen, najlepiej pomagal mi jednak ketoprom. Mozesz sprobowac neo capsiderm .. ale ostrzegam ze mozna sie sparzyc. Albo .. stary dobry ben gay, moze nie pomagal ale smarowalem bo lubie ten zapach ;)
karolina770

Post autor: karolina770 »

mowisz ze stosowales masc ketoprom ona jest jednak na recepte nie bales sie ze moze komus zaszkodzic ?
Awatar użytkownika
k1fan

ona jest jednak na recepte nie bales sie ze moze komus zaszkodzic ?
Takie pytanie mozna zadac lekarzowi a to JA ja uzywalem, nikomu nie dawalem. Kupilem z polecenia znajomego, z tego co pamietam kilka lat temu nie byla na recepte, nie wiem jak jest teraz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż informacje ogólne”