hella
Wysłany: 2019-04-14, 09:09 Rożek dla niemowlaka
Pisze tutaj, bo moze, ktos bedzie mogl mi doradzic.
Chce kupic rozek niewlecy, miekki. Z tego co czytalam, jest to bardzo przydatna rzecz. Moje pytanie, czy lepiej kupic produkt firmowy np. Color Stories, Poofi czy tzw. no name z allegro.
Wysłany: 2019-04-15, 11:23 Re: Rożek dla niemowlaka
hella napisał/a:
Pisze tutaj, bo moze, ktos bedzie mogl mi doradzic.
Chce kupic rozek niewlecy, miekki. Z tego co czytalam, jest to bardzo przydatna rzecz. Moje pytanie, czy lepiej kupic produkt firmowy np. Color Stories, Poofi czy tzw. no name z allegro.
Zwróć uwagę, że w przypadku firmowych rożków nie będzie to jedynie cena.Ale przede wszystkim o wiele lepsza jakość takiego rożka.Rożek będzie wykonany z miękiej, dobrej jakościwo oraz przewiewnej tkaniny,Która jednocześnie będzie prosta do czyszczenia. Z kolei w przypadku tych tanich rożków nie wiesz jakie tkaniny zostały tak naprawdę użyte do ich produkcji i czy przypadkiem nie zostały użyte toksyczne barwniki.....
Jesli szukasz dobrego jakościowo rożka, polecam zajrzeć sobie do sklepu Trilli. https://www.trilli.pl/roz...ce-c-10_17.html Znajdziesz tam praktycznie cała wyprawke dla malucha.
Avenda
Wysłany: 2019-05-21, 15:17
Dla maleństwa , w pierwszych dniach jego życia rożek przydaje się,można dziecko dobrze otulić,czuje się on bezpiecznie,jak w brzuchu mamy.
Osobiście uważam, że rożek jest bardzo niepraktyczny.
betsa
Wysłany: 2019-07-02, 08:35
w smyku widziałam dużo rózków
kuuma
Wysłany: 2020-12-08, 12:32
Skoro już opatulisz maluszka w takim rożku, pamiętaj sprawdzać, czy nie jest mu za gorąco, najlepiej dotykając jego kark. Rodzice mają tendencję do przegrzewania dzieci a taki maluch sam sobie nie rozepnie śpioszków, gdy mu za ciepło. Poczytaj o tym, jaką niemowlę powinno mieć temperaturę ciała https://helpmedi.com.pl/dziecko/prawidlowa-temperatura-u-niemowlaka/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14