Wysłany: 2016-03-24, 22:54 Model do nauki masażu Szczecin
Użyczę swojego ciała do nauki masażu. Jestem do dyspozycji tylko dla kobiet, mój wiek 39 lat 180cm wzrostu. Pozdrawiam Skype:konkretny2000 i Tel. 739 47/80/60
Chętnie zostanę modelem do nauki masażu. Szczupły, wysportowany chłopak z Rzeszowa, wzrost 172 cm waga 60 kg. zapraszam na PW bądź na email : michal_9_2@o2(kropka)pl
Łódź - użyczę swojego ciała, może być też wymiana, mam duże doświadczenie. Zapraszam na PW, pozdrawiam.
marfiks
Wysłany: 2016-07-18, 08:17
witam,
jeśli ktoś (w celach zawodowych lub amatorskich) potrzebuje modela do nauki masażu to zgłaszam się. może być też masaż za masaż, choć moje doświadczenie jest małe. mam normalną budowę ciała. higiena oczywiście na poziomie. warszawa i okolice.
Poszukuje specjalisty na terenie poznania lub w okolicach szczecina, czesto kursuję więc obie lokalizacje mi pasują proszę o namiary do miłej i komunikatywnej osoby. Zdażało mi się że trafiałam do gburowatych osób.
magnifax
Wysłany: 2017-03-02, 20:15
Witam serdecznie!
LUBLIN - wymienię tajski masaż na jakiś inny ciekawy : ) Mogę też nauczyć tajskiego masażu w zamian za naukę innego masażu.
Pozdrawiam
Tomek
Chętnie wymienię się masażem ,dopiero zaczynam przygodę z masowaniem a chciałbym na kimś poćwiczyć i zdobyć nowe doświadczenia , umiejętności .
Oczywiście mogę być też modelem
Kraków-Tarnów-Rzeszów-Kielce
Zapraszam
Podszkolę zainteresowane Panie w masażu bańką chińską lub bańką ogniową.
Bańki chińskie są naprawdę świetnym rozwiązaniem przy redukcji cellulitu.
Warto się nauczyć dla samej siebie lub pod kątem późniejszego wykorzystania w zabiegach.
Mogę również poćwiczyć masaże klasyczne lub relaksacyjne a także zwyczajnie wymienić poglądy.
W zamian poproszę o dobry, klasyczny masaż pleców bo jednak czasem dają w kość
Posiadam uprawnienia, łóżko, bańki, oliwki i całą resztę
Chętnie wymienię się masażem. Mam ponad 20 letnie doświadczenie ale i tak ciągle jestem chętny nauczenia się nowego. Z mojej strony oferuję:
- masaż klasyczny,
- masaż relaksacyjny,
- masaż bańką chińską,
- masaż ujędrniający,
- masaż antycellulitowy,
- masaż gorącymi kamieniami bazaltowymi,
- masaż pałeczkami bambusowymi,
- masaż miodem,
- lomi lomi,
i jeszcze kilkanaście innych.
Często potrzebuję także modeli do masażu podczas kursów lub pokazów. Za modeling mogę zapłacić masażem.
Niedawno zacząłem moją przygodę z masażem i chętnie się wymienię i skorzystam z drobnych porad. Mogę też pomasować bez wymiany. Uczę się Lomi Lomi.
Mogę też posłużyć jako model. Najchętniej do Lomi Lomi, ale może być też inny masaż.
Szczupła sylwetka.
Sympatyczny i dbający o higienę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12