Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum
nasza wychowawczyni mowi ze segmentarnego calkowicie nie dadza, ze moze byc dodatkowo klasyczny.. z zastosowaniem technik masazu segmentarnego. A tak apropo miodulka nic nie dostałam...
pikaaa1 pisze:nasza wychowawczyni mowi ze segmentarnego calkowicie nie dadza, ze moze byc dodatkowo klasyczny.. z zastosowaniem technik masazu segmentarnego. A tak apropo miodulka nic nie dostałam...
a, Twoja Pani `wychowawczyni` to ma takie znajomości, czy sny, a może wizje?
skąd Ona może wiedzieć?
Segmentarka nie jest wcale taka ciężka- chwyty diagnostyczne i lecznicze do opanowania + kolejność ich zastosowania i nic więcej nie potrzeba Nam będzie.
Zmian odruchowych nawet jeśli się boicie, to nie będą wymagać- jeśli już to je wypiszą a my będziemy musieli pokazać,że potrafimy zastosować chwyyty diagnostyczne(ew. je opisać) i dobrać chwyty lecznicze do danych stref, tkanek zmienionych chorobowo- zachowując odpowiednią kolejność. Wydaj mi się,że coś takiego będzie w środę, stawiam na PHS, rwę kulszową w ostateczności lumbago. Siejecie panikę z tym segmentarnym.- wolę go pisać jak kolejny raz klepać klasyka - a tu by nam dorzucili pzyczepy i więzadła i leżymy wszyscy- bo myślę,że każdy z NAS nie potrafi ich wszystkich wymienić- ( no może przesadzam, ale znam takie przypadki ) ale już napewno powiedzieć gdzie mają PP i PK.