Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum
Witam wszystkich! Od niedawna jestem słuchaczem policealnego studium masażu. Mam nadzieję, że znajdę tu wiele cennych informacji. Jak również mam nadzieję, ze będę w stanie pomóc nie jednemu forumowiczowi.
Pozdro
Dawid
Witam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieję, że dowiem się tu wiele ciekawych rzeczy na temat masażu, gdyż dopiero wchodzę w to środowisko. Pozdrawiam!
junglist12 pisze:Witam wszystkich! Od niedawna jestem słuchaczem policealnego studium masażu. Mam nadzieję, że znajdę tu wiele cennych informacji. Jak również mam nadzieję, ze będę w stanie pomóc nie jednemu forumowiczowi.
Pozdro
Dawid
jestem z Bydgoszczy i od niedawna jestem słuchaczem studium masażu. Już widzę, że znajdę tu dużo potrzebnych i ciekawych informacji
Pozdrawiam wszystkich obecnych
Witam! jestem świeżo upieczonym masażysta i widzę że dzięki tej stronie dowiem się wielu nowych ciekawych rzeczy Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
Cześć wszystkim! Mam nadzieje,że dzięki waszej pomocy rozwiąże swój problem związany z dalszym kształceniem się...
Ludzie, nie wiem co robić, doradźcie!
Witam wszystkich jak najserdeczniej!
Jestem początkującym masażystą ze Szczecina który jest głodny wiedzy a widząc obszerność informacji na forum śmiem rzec że szykuje się uczta Lukullusa