Wymienie się masażem, szukam modela do praktyki
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Nazywam sie Sebastian i mam paroletnie doswiadczenie w wykonywaniu masazu klasycznego oraz pare nowinek i troche zakreconych wlasnych technik ktore proponuje w masazu we własnym wykonaniu relaksacyjnym :] Chetnie sie powymieniam doswiadczeniem z innymi osobami z Gdańska i okolic.
Zainteresowanych zapraszam do korenspondencji na adres tyszkos@gmail.com
Zainteresowanych zapraszam do korenspondencji na adres tyszkos@gmail.com
Zapraszam do wymiany masażu (Warszawa)
Hej,
Mam na imię Marek i chętnie wymienię się masażem, najchętniej z kobietą, bo to bardziej naturalne. Praktykuję od 12 lat i mogę podzielić się wiedzą oraz doświadczeniem. Mieszkam w Warszawie na Ursynowie. Namiar do mnie mk9898@wp.pl
Mam na imię Marek i chętnie wymienię się masażem, najchętniej z kobietą, bo to bardziej naturalne. Praktykuję od 12 lat i mogę podzielić się wiedzą oraz doświadczeniem. Mieszkam w Warszawie na Ursynowie. Namiar do mnie mk9898@wp.pl
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
marek, jesli po 12 lat praktykowania masz dylematy z plcia w masazu, to cos nie tak
-
Aleksander
Wymiana masazem
Witam:) Ja wykonuję masaze lecznicze... A także terapię manualną kregosłupa... Chętnie wymienie sie masazem, ponieważ sam też miewam dolegliwości związane z bólem kregosłupa. Mogę przyjechać... Tel. 886-384-741 ; pozdrawiam!
-
Aleksander
Wymiana masazem
Czesc ja tez z Pruszkowa... Jeśli chcesz to przyjezdzaj do mnie.. Ja mam wszystko co jest niezbędne do wykonania masażu...
Jestem doswiadczonym (4 lata) technikiem masażystą, chętnie wymienię się masażem na terenie Trójmiasta. Oprócz masażu klasycznego, drenazu i tych co uczą w szkole, robię również z powodzeniem tradycyjny masaż tajski, masaż tajski stóp, masaż tkanek głębokich. Zainteresowany jestem głównie refleksoterapią stóp ale nie pogardzę i masazem grzbietu 
chetny model dla masazysty-tki
Bardzo chetnie zostane modelem dla kogos praktykujacego i chcacego doskonalic swoja technike masazu.Okolice Jastzębia ,Wodzisławia,Rybnika.Zapraszam