Pytanie moze troche niedyskretne, ale trudno Ile w sumie wynioslo was urzadzenie sobie gabinetu/miejsca pracy? Ja samochod mam, ale nic poza tym, wczesniej pracowalam u kogos, teraz chce zaczac na wlasna reke.
Wydaje mi się że komputer i drukarka w każdej branży praktycznie są niezbędne. Gdzieś musisz mieć bazę klientów, dowiadywać się o nowościach z neta, zamawiać nowy sprzęt albo drukować ofertę, faktury. W dzisiejszych czasach biznes bez komputera nie istnieje. Drukarka również jest konieczna.
Dobrym rozwiązaniem dla ludzi z niepełnosprawnością jest też PFRON, kiedyś zawsze dawali parę groszy na miejsce pracy, teraz nie wiem jak to wygląda. Może warto się zorientować w temacie?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2015-05-03, 06:30
drhouse napisał/a:
Ja w sumie swój pierwszy gabinet otworzyłem w kontenerze mieszkalnym, więc można i tak:)
Dobrym pomysłem są dotacje z Unii ale tu trzeba trochę zachodu jednak.
hella
Wysłany: 2018-07-13, 09:26
Dobrym pomysłem jest tak jak tutaj wspomniałeś wzięcie pieniędzy z unii europejskiej.Nie jest to jednak takie proste ponieważ każdy nie moze ich dostać oraz trzeba tutaj spelnić odpowiednie wymagania. Bardzo trudno jest wyciagnać od nich kasę
O wiele łatwiej jest na pewno postaranie sie o pieniądze z urzędu pracy i własnie takie coś bym jednak polecała,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13