Aga jeżeli możesz to dowiedz się od swoich przyjaciół ze szkoły jakie były pytania z nogę .Pozdrawiamagabobi pisze:Może sobie coś jeszcze przypomnę to dam znać, teraz muszę jeszcze zaliczyć test, tego się bardziej boję.
EGZAMIN ZAWODOWY CZERWIEC 2015
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Egzamin
faktycznie telegram wysiadł .albo dymu nie widząsyc_mary pisze:Ludzie dajcie jej spokoj. Powiedzaiala, ze jak sie dowie czegos wiecej od osob, ktore z nia zdawaly to nam napisze.jacekhirs pisze:coś pani aga barto milczy czy to nie ściema
Re: Egzamin
jak myślicie info od Pani agi jest autentyczne???jacekhirs pisze:faktycznie telegram wysiadł .albo dymu nie widząsyc_mary pisze:Ludzie dajcie jej spokoj. Powiedzaiala, ze jak sie dowie czegos wiecej od osob, ktore z nia zdawaly to nam napisze.jacekhirs pisze:coś pani aga barto milczy czy to nie ściema
- massagewarsaw
- Kontakt:
Egzamin
Bardzo dziękuje pani Adziu Pozdrawiamagabobi pisze:Pani aga nie ściemnia tylko miała zajęcia i nie miała czasu na siedzenie przed komputerem bo miała do napisania kilka prac zaliczeniowych i jeszcze cztery egzaminy semestralne przed sobą oprócz testu.
Noga wiadomo masażysta stoi, ale ja masowałam rękę na siedząco bo były dwa stołki więc wiadomo na siedząco.
Nie napisałam tego bo to, żeby kogokolwiek wprowadzić w błąd, ale po to żeby ewentualnie pomóc. jeśli ktoś uważa, że to podpucha trudno jego problem.
Co do nogi było opracowanie tylko przedniej części było albo oparzenie albo, zabrzmi to komicznie, stłuczenie uda doniczką.
Mięśni nie było u mnie tylko zalecenia do wpisania w kartę po wykonaniu masażu, a co do wieku był różny ja miałam pacjentkę w wieku 19 lat koleżanka miała babkę po 40.
-
AmaRathXxX
U nas obstawiamy podobny zestaw, stąd moje pytanie, jakie kliny i wałki były do dyspozycji?agabobi pisze:Pani aga nie ściemnia tylko miała zajęcia i nie miała czasu na siedzenie przed komputerem bo miała do napisania kilka prac zaliczeniowych i jeszcze cztery egzaminy semestralne przed sobą oprócz testu.
Noga wiadomo masażysta stoi, ale ja masowałam rękę na siedząco bo były dwa stołki więc wiadomo na siedząco.
Nie napisałam tego bo to, żeby kogokolwiek wprowadzić w błąd, ale po to żeby ewentualnie pomóc. jeśli ktoś uważa, że to podpucha trudno jego problem.
Co do nogi było opracowanie tylko przedniej części było albo oparzenie albo, zabrzmi to komicznie, stłuczenie uda doniczką.
Mięśni nie było u mnie tylko zalecenia do wpisania w kartę po wykonaniu masażu, a co do wieku był różny ja miałam pacjentkę w wieku 19 lat koleżanka miała babkę po 40.
agabobi pisze:Pani aga nie ściemnia tylko miała zajęcia i nie miała czasu na siedzenie przed komputerem bo miała do napisania kilka prac zaliczeniowych i jeszcze cztery egzaminy semestralne przed sobą oprócz testu.
czyli na nogę tez mięsni do wypisania nie było?? czy tylko u was w szkole była konczyna górna???
-
AmaRathXxX
Jakimi techniki robiłas ? rozluznienie? czy tak jak powinno byc i rozluznienie i pobudzenie?agabobi pisze:Pani aga nie ściemnia tylko miała zajęcia i nie miała czasu na siedzenie przed komputerem bo miała do napisania kilka prac zaliczeniowych i jeszcze cztery egzaminy semestralne przed sobą oprócz testu.