Bardzo fajny temat,
mam jedno pytanie odnośnie ukończenia studiów o kierunku fizjoterapia, czy magister fizjoterapeuta może otrzymać pracę jako nauczyciel wf
chodziło o to pytanie, sorry wcześniej zwiał mi cytat
Bardzo fajny temat,
mam jedno pytanie odnośnie ukończenia studiów o kierunku fizjoterapia, czy magister fizjoterapeuta może otrzymać pracę jako nauczyciel wf
chodziło o to pytanie, sorry wcześniej zwiał mi cytat
Wysłany: 2011-04-22, 18:24 Podkowiańska Wyzsza Szkoła Medyczna
Czy ktos wie cokolwiek na jej temat, ma tylko jeden wydział- fizjoterapie ( licencjat), który własnie mnie interesuje... prosze o opinie, w necie nic nie moge znaleźć, oprócz informacji, które oni sami umieszczają.
witam czy ktoś się może orjentuje o studiach w wawie o kierunku fizjoterapia chodzi mi głownie o Wyzszą szkołe mazowiecką słyszałam że jest ok a co wy na ten temat chodzi mi o wasze opinie czy ta szkoła jest ok czy polecacie coś innego
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Wrz 2009 Posty: 151 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-08, 22:10
szczerze to wybrałbym na Twoim miejscu coś innego ( jeśli mowa o prywatnej uczelni) np WYższą Szkołę Rehabilitacji i w miarę możliwości w systemie dziennym. Co do wyższej szkoły mazowieckiej ( nie mam nic do ludzi co to kończą bo mam paru znajomych ale ..... pojawia się ale, gdyż szczególnie w systemie zaocznym ta szkoła wiele do życzenia.
Czy ktoś z Was może orientuje się która z uczelni jest bardziej chwalona: AWF Kraków czy Medyk w Krakowie? Chodzi mi o magisterkę. Nie wiem na którą uczelnię się zdecydować. Może ktoś mi podpowie? ktoś studiuje/ studiował na którejś z tych uczelni?
Pozdrawiam.
Reni [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-07, 08:10
Witam serdecznie. Otwarto w moim mieście nowy kierunek licencjat z fizjoterapii, jednak cena za czesne 450 zł co miesiąc to dla mnie zbyt wysoka, a słyszałam że wysokość ma rosnąć ze względu na dojeżdżających wykładowców. Szkoda, nie stać mnie.
ii ?? A nie możesz do innych szkole się zapisać w twoim regionie ?
Tzn? do jakich innych?
tylko jedna szkołę masz z kierunkiem fizjoterapii w twoim mieście? Jeśli tak to najbliższy miasto zaocznie dojeżdżać
Reni [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-08, 16:54
Tylko jedną szkołę, licencjat z fizjoterapii. Dojazdy są wykluczone ponieważ nie stać mnie na to, dlatego cieszyłam się że otwierają w Świnoujściu bo o nim mowa kierunek fizjoterapii, cena wzrosła, na początku wstępnie mówili 350 zł co miesiąc, teraz chcą 450 i na tym nie koniec, cena za czesne będzie rosła ze względu na wykładowców dojeżdżających ze Szczecina. Mówi się trudno dodam tylko, że jestem po Studium Fizjoterapii.
Tylko jedną szkołę, licencjat z fizjoterapii. Dojazdy są wykluczone ponieważ nie stać mnie na to, dlatego cieszyłam się że otwierają w Świnoujściu bo o nim mowa kierunek fizjoterapii, cena wzrosła, na początku wstępnie mówili 350 zł co miesiąc, teraz chcą 450 i na tym nie koniec, cena za czesne będzie rosła ze względu na wykładowców dojeżdżających ze Szczecina. Mówi się trudno dodam tylko, że jestem po Studium Fizjoterapii.
O jakieś zniżki socjalne lub stypendialne dla studentów pytałaś?
Reni [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-10, 16:05
Nie pytałam się o te zniżki, wątpię czy są tam zniżki, szkoła (Zachodniopomorska Szkoła Biznesu) jest widzę najbardziej nastawiona na biznes, druga sprawa ja zrezygnowałam z uczelni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13