Ja polecam wszystkim wykonwacę - Sunlounger przykładowa piosenka http://www.youtube.com/watch?v=3ph_0AB-rcI jego albumy dostępne są np. na chomiku i co ważne w dwóch wersjach trance i chillout także w zależności od nastroju i klienta można stworzyć odpowiedni klimat
Jeszcze niewielu właścicieli gabinetów masażu i nie tylko zdaje sobie sprawę, że za odtwarzanie muzyki w salonie z radia, telewizji czy plyt zakupionych w sklepach powinna odprowadzać nazwijmy to "podatek muzyczny". Każdy kto prowadzi dzialalnosć gospodarczą, a muzyka pomaga w osiąganiu korzyści finansowych zmuszony jest do odprowadzania opłat dla OZZ, czyli m.in. ZAiKS-u.
Na szczęście są sposoby ominięcia tej dodatkowej, moim zdaniem zbędnej opłaty. Tak jak zostalo juz wspomniane w tym wątku, są sklepy oferujące muzykę zwolnioną z opłat ZAiKS. Kupujeciei płytę specjalnie przygotowaną np. do masażu, otrzymujecie specjalny certyfikat i żaden Zaiks Wam niestraszny:)
z odtwarzaniem muzyki to prawda... zajmuje sie dj'ka i z tego co pamietam to jest okolo 2 tys rocznie...Wiec nie ma co puszczac muzyki w gabinecie... Znajomy ostatnio mial kontrol musial zaplacic za odbiornik radiowy z tym ze za radio placi sie grosze
Witam,
Czy jest możliwość aby ktoś mi zgrał muzykę do lomi lomi gdyż nie będąc technologicznie zaawansowana nie bawię się w takie rzeczy:) albo żeby chociaż podać strony bądż adresy sklepów gdzie dostanę muzykę z płytki"The Calling"
Dzięki i pozdrawiam.
Wysłany: 2012-12-15, 18:00 utwór- szybszy,energiczny do spa, masażu
szukam utworu który bywa w gabinetach masażu ,jest szybszy ,dodający energii jakby ,jest troszkę fletu tam bądź coś w tym stylu
może nie opisze dokładnie ale prócz muzyki są słowa w stylu albo
: mama... eee. mama... eee mamaa eeee. oooo
albo nana.. e nana... e nanana... e jo...
nie wiem czy to nie utwór z firmy Bioline z kosmetyków jakiś będzie, może ktoś kojarzy ten utwór akurat proszę o tytuł....
Wysłany: 2012-12-15, 21:36 Re: utwór- szybszy,energiczny do spa, masażu
masaz123 napisał/a:
szukam utworu który bywa w gabinetach masażu ,jest szybszy ,dodający energii jakby ,jest troszkę fletu tam bądź coś w tym stylu
może nie opisze dokładnie ale prócz muzyki są słowa w stylu albo
: mama... eee. mama... eee mamaa eeee. oooo
albo nana.. e nana... e nanana... e jo...
nie wiem czy to nie utwór z firmy Bioline z kosmetyków jakiś będzie, może ktoś kojarzy ten utwór akurat proszę o tytuł....
Na youtube jest sporo fajnej muzyki, która spodoba się wam i waszym klientom np. tutaj http://www.youtube.com/us...a/videos?view=0 Polecam Muzyka Relaksacyjna - SHIATSU MUZYKA DO MASAŻU, japońskie klimaty
Cafe Del Mar - potwierdzam, świetne składanki, ewentualnie tak jak wspomniała koleżanka wyżej po prostu Youtube, codziennie coś nowego się tam właściwie pojawia. A z innej beczki mam niektórych pacjentów, którzy lubią mieć zapuszczony podczas zabiegu blues, mnie też się przy takiej muzyce dobrze masuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12