Maseczka z ogórka
wysypianie sie
no i porządne serum do twarzy. Ze swojej strony polecam Ci Richevon. Obecine jest to stosowane przeze mnie serum, z którego jestem zresztą bardzo zadowolona. Nie dość, że fajnie nawilża to jeszcze baredzo dobrze działa wo okolicach oczu:
niweluje te mniejsze zmarszczki
no i cienie są mniej widoczne ( daje lekki efekt lifringu).
Najlepszym lekiem będzie chyba dostarczenie odpowiedniej ilości snu. Ja jak jestem niewyspany wyglądam tak strasznie, że lustro pęka. Jeśli chodzi o aloes to generalnie pomaga na sporą ilość dolegliwości. Moja babcia zawsze hodowała w doniczce swój aloes i leczyła tym większość przypadłości:)
Polecam przede wszystkim sie wyspiać. Sama jak sie nie wyśpię to widzę u siebie duże wory pod oczami i cienie. Pamiętajcie równiez,ze zarwanych nocy nie da się odespać na zaś.... I skutki mogą byc widoczne przez wiele dni.
Jeśli chodzi o zabiegi to polecam szczególnie karboksyterapie. Nie jest zabiegiem inwazyjnym a potrafi:
rozjaśniać skórę
nawilżać
poprawić jej ogólny wygląd
https://www.istshare.eu/c...ksyterapia.html
Sińce, cienie pod oczami i worki są najczęściej wynikiem dużego zmęczenia i niewyspania. Mogą być także objawem poważnych chorób. Cienie pod oczami często są dziedziczną przypadłością, której przyczyną jest płytko unaczyniona skóra. Mogą się też pojawić po zarwanej nocy, w wyniku niedotlenienia lub zaburzeń w przepływie krwi w drobnych naczynkach, np. u palaczy czy po długiej pracy przy monitorze.
Polecam
wysypianie sie
oraz stosowanie nawilżającch kremów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13