Olejki, oliwki, żele do masażu
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Na razie sobie nią tylko ręce wymasowałam, bo od 4 dni nie miałam dzisiaj żadnego masażu. I to w sumie dobrze, bo się przewróciłam na rowerze (z tego starego rupiecia spadł łańcuch jak jechałam na stojąco pod górę) i teraz mam problemy. Mam starty sam naskórek z golenia i cały czas się sączy surowica. Nie chce się zasklepić :/ Od poniedziałku tak mam. A co do oliwy z oliwek... Wydaje się dawać bardzo dużo poślizg, ale nie wiem jak to będzie wyglądało przy większej powierzchni i dłuższym czasu tarcia.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
lub miod manuka 16+ (im wyzsze stezenie, tym lepiej). W wielu panstwach na swiecie uzywany juz w szpitalach w plastrach na odlezyny, obtarcia, na ranach po przeszczepach skory etc. Jest drogi, ale skuteczniejszy niz wiele lekarstw.
Re: kurs masaz tajski
Miód manuka? Pierwsze słyszę... oOmassagewarsaw pisze:lub miod manuka 16+ (im wyzsze stezenie, tym lepiej). W wielu panstwach na swiecie uzywany juz w szpitalach w plastrach na odlezyny, obtarcia, na ranach po przeszczepach skory etc. Jest drogi, ale skuteczniejszy niz wiele lekarstw.
Póki co pomaga trzymanie nogi prościutko przed wiatrakiem i intensywne suszenie. Jeszcze sie trochę sączy, ale w końcu widać efekty. a nie... 3 dni i zero strupa. Plus przetestowałam na sobie działanie olejku z drzewa herbacianego. Zastosowałam ledwie wczoraj i też w końcu zaczerwienienie zaczęło "puszczać"
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
miod manuka jest wlasnie z kwiatow drzewa herbacianego
jamajski olejek
czy ktoś próbował manualnego na jamajskim olejku rycynowym?