oby jeszcze więcej osób lubiło masażmassagewarsaw pisze:50% wzrostu w 3 tygodnie - rosniemy jak na drozdzach
Jesteśmy na facebooku
Moderatorzy: masaztajski, administrator
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
Nieważne w jaki sposób, głównym celem jest rozwój forum i skoro jestem tutaj nowy to działae-Masaz.pl pisze:oby jeszcze więcej osób lubiło masażmassagewarsaw pisze:50% wzrostu w 3 tygodnie - rosniemy jak na drozdzach
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
przez fb?
Niestety nie przeglądając swoje notatki zobaczyłem właśnie tą str więc na jakims z moich wykładów musiało się trafićmassagewarsaw pisze:przez fb?
Na NK mamy forum naszego roku przypomnę wszystkim o tej stronce
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
yy to informacje z forum gdzieś są podawane na wykładach czy sam ty notowałeś coś z forum sobie ?pustylol pisze:Niestety nie przeglądając swoje notatki zobaczyłem właśnie tą str więc na jakims z moich wykładów musiało się trafićmassagewarsaw pisze:przez fb?
Nie, źle mnie zrozumiałeś. Na wykładzie ktoś polecił po prostu to forum, w celu dalszej edukacji.e-Masaz.pl pisze:yy to informacje z forum gdzieś są podawane na wykładach czy sam ty notowałeś coś z forum sobie ?pustylol pisze:Niestety nie przeglądając swoje notatki zobaczyłem właśnie tą str więc na jakims z moich wykładów musiało się trafićmassagewarsaw pisze:przez fb?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Fajnie. Cieszy to ze w środowisku nauczania mówią o forum. Oby tak dalejpustylol pisze:Nie, źle mnie zrozumiałeś. Na wykładzie ktoś polecił po prostu to forum, w celu dalszej edukacji.e-Masaz.pl pisze:yy to informacje z forum gdzieś są podawane na wykładach czy sam ty notowałeś coś z forum sobie ?pustylol pisze: Niestety nie przeglądając swoje notatki zobaczyłem właśnie tą str więc na jakims z moich wykładów musiało się trafić
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
a moze troche otworzyc sciane, zamiast rozdrabniac sie na "sciana innych" i "dyskusje".
gdy wszystko jest w jednym miejscu, to wydaje sie bardziej spontaniczne i zywe, autentyczne - a to, przede wszystkim, chodzi w fb, o bezposrednie komunikowanie sie.
gdy wszystko jest w jednym miejscu, to wydaje sie bardziej spontaniczne i zywe, autentyczne - a to, przede wszystkim, chodzi w fb, o bezposrednie komunikowanie sie.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Aby było 400 userów prosimy o klikniecie opcji na fb ,,Zaproponuj znajomym'' Lewa strona pod logo e-masaz.pl.
http://www.facebook.com/eMasazpl
http://www.facebook.com/eMasazpl
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
cos tam malo dyskusji, nawet "lubie" artykulow jakos kuleje.
za to jest nadzieja, ze fb napedza uzytkownikow tutaj na forum.
czy ktos z nowych uzytkownikow znalazl forum przez fb?
za to jest nadzieja, ze fb napedza uzytkownikow tutaj na forum.
czy ktos z nowych uzytkownikow znalazl forum przez fb?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Czy kuleje to nie wiem przecież osoby lubiące e-masaz.pl klikają ze lubią. Nie ustawiam lubię to w każdym artykule bo to bezsensu.massagewarsaw pisze:cos tam malo dyskusji, nawet "lubie" artykulow jakos kuleje.
Tak statystyki są lepsze dzięki fbmassagewarsaw pisze: za to jest nadzieja, ze fb napedza uzytkownikow tutaj na forum.