[quote="Grzegorz"]Odkształcanie sprężyste to fachowa terminologia.
Wymyślił ją jeden z twórców egzaminu praktycznego pan Paweł Piątek, autor książki o owym odkształcaniu, tyle że nigdzie nie można tej książki dostać!
Ale nie ma to znaczenia, teraz egzamin został chyba nieco dostosowany do Prochowiczowskiego trójstopniowego toku masażu a w części metodycznej do trójfazowego postępowania (choć nadal z uwzględnieniem sprężystych odkształceń, zależy jak kogo uczą)
właśnie dlatego ze egzamin jest wg Prochowicza, podręczniki Zborowskiego a pojęcia według Piątka Ręce i nogi sie uginaja z rozpaczy. Zborowski nie używa takich "naukowych" określeń, dla mnie to nowomowa. Ksiązka Prochowicza mam i nic w niej mnie ma nadzwyczajnego trochę o tym, troche o tamtym. Pytania oglądałam z ciekwości pełno w nich zmyłek i wymijających prawdopodobieństw. Wyrazy współczucia dla zdających [/b]
Jak ktos kiedys napisal... w czwartek beda wyniki podobno. Jeszcze dzis czyli w srode wiem ze niektore zawody maja egzaminy a wiadomo po skonczeniu wszystkich egzaminow sa wyniki. Jak nie dadza w tym tyg to juz chyba nie ma co sprawdzac... Ja patrzylem test i omawialem z paroma osobami to na 99% zdalem i praktyke i teorie. Ale fajnie by bylo znac ta teorie wyniki bo niektore pytania byly z palca wyssane
rahim [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-17, 17:36 test
a u nas niewiadomo,zobaczymyw czwartek.Ma ktos test X i odp do niego
Ja mialam test X i niektore odpowiedzi znam i wiem ze beda one na bank ale to tylko cześć...a apropo to jaki masaż wybraliście na projekcie...rozluźniający czy pobudzający?
madek
Witam, odpowiedzi X i Y otwierają się bez problemu. Mam nadzieję, że wszystkim poszło dobrze. Miałem 9 błędów, wiec do przodu:). Na projekcie dałem rozluźniający po stronie zginaczy i pobudzający po stronie prostowników.
Pozdrawiam i życzę 100% wyników!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13