Do jakiego pytania ?Roobin pisze:odpowiadając na powyższe pytanie :fizjoterapeuta nie ma uprawnień pedagogicznych ani metodycznych aby prowadzić zajęcia z wf-u ...
Studia fizjoterapeutyczne
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Podkowiańska Wyzsza Szkoła Medyczna
Czy ktos wie cokolwiek na jej temat, ma tylko jeden wydział- fizjoterapie ( licencjat), który własnie mnie interesuje... prosze o opinie, w necie nic nie moge znaleźć, oprócz informacji, które oni sami umieszczają. 
-
Piotrek Medic
- Kontakt:
-
kinia1988_20
-
Piotrek Medic
- Kontakt:
szczerze to wybrałbym na Twoim miejscu coś innego ( jeśli mowa o prywatnej uczelni) np WYższą Szkołę Rehabilitacji i w miarę możliwości w systemie dziennym. Co do wyższej szkoły mazowieckiej ( nie mam nic do ludzi co to kończą bo mam paru znajomych ale ..... pojawia się ale, gdyż szczególnie w systemie zaocznym ta szkoła wiele do życzenia.
-
Reni
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
Reni
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
Reni
Tylko jedną szkołę, licencjat z fizjoterapii. Dojazdy są wykluczone ponieważ nie stać mnie na to, dlatego cieszyłam się że otwierają w Świnoujściu bo o nim mowa kierunek fizjoterapii, cena wzrosła, na początku wstępnie mówili 350 zł co miesiąc, teraz chcą 450 i na tym nie koniec, cena za czesne będzie rosła ze względu na wykładowców dojeżdżających ze Szczecina. Mówi się trudno
dodam tylko, że jestem po Studium Fizjoterapii.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
O jakieś zniżki socjalne lub stypendialne dla studentów pytałaś?Reni pisze:Tylko jedną szkołę, licencjat z fizjoterapii. Dojazdy są wykluczone ponieważ nie stać mnie na to, dlatego cieszyłam się że otwierają w Świnoujściu bo o nim mowa kierunek fizjoterapii, cena wzrosła, na początku wstępnie mówili 350 zł co miesiąc, teraz chcą 450 i na tym nie koniec, cena za czesne będzie rosła ze względu na wykładowców dojeżdżających ze Szczecina. Mówi się trudnododam tylko, że jestem po Studium Fizjoterapii.
-
Reni