Jak tutaj trafiliście ?

Hyde Park. Ogólne informacje nie związane z masażem. Tematy o wszystkim.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Dziękujemy za mile słowa. Poinformuj kolegów po fachu żeby się rejestrowali.
Pozdrawiam
weksel

Post autor: weksel »

Zrobię co w mojej mocy, żeby ściągnąć i uaktywnić jak najwięcej osób. Niestety nie mam teraz takiego dobrego kontaktu bo parę latek już minęło od ukończenia studiów. Nie mniej jednak poprzednim postem chciałem wyrazić, że portal e-masaż jest ogólnie znany przynajmniej w takiej instytucji jaką jest śląska akademia medyczna czy AWF Katowice.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

weksel pisze:Zrobię co w mojej mocy, żeby ściągnąć i uaktywnić jak najwięcej osób. Niestety nie mam teraz takiego dobrego kontaktu bo parę latek już minęło od ukończenia studiów. Nie mniej jednak poprzednim postem chciałem wyrazić, że portal e-masaż jest ogólnie znany przynajmniej w takiej instytucji jaką jest śląska akademia medyczna czy AWF Katowice.
Cieszymy się ! Brakuje u nas właśnie osób po fizjoterapii rehabilitacji. Miejmy nadzieje ze zbiegiem czasu się to zmieni i tacy użytkownicy będą się rejestrować.
magdalenka

Post autor: magdalenka »

Od bardzo dawna interesuje sie masazem i od dluzszego czasu poczytwalam sobie owe forum,na ktore natrafilam po przez google :mrgreen:
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

magdalenka pisze:Od bardzo dawna interesuje sie masazem i od dluzszego czasu poczytwalam sobie owe forum,na ktore natrafilam po przez google :mrgreen:
Google wszystko widzi ;)
BOWTECH

Post autor: BOWTECH »

Ja też przez Google. Ponad 2 lata temu, kiedy zdecydowałam się na szkołę masażu, znalazłam portal, a potem i forum i zaglądam tu od czasu do czasu. Znalazłam wiele użytecznych informacji i mam nadzieję, że moja obecność tutaj też będzie użyteczna :smile:.
Awatar użytkownika
Roobin
Kontakt:

Post autor: Roobin »

ja nie będę oryginalny- trafiłem przez google :wink: szukałem informacji o prowadzeniu własnych gabinetów przez doświadczone osoby, bo wcześniej to harowałem ,,na kogoś,, no i znalazłem się tutaj
Sylwina

Post autor: Sylwina »

i ja również przez google :) szukajac czegoś ..... ( o istnieniu tego forum wiem juz od jakiegoś dłuższego czasu) ,ale dopiero teraz postanowiłam sie tu zalogować
Rubiini

Post autor: Rubiini »

Wujek gugel za rączkę mnie tu przyprowadził :) Właściwie od jakiegoś czasu już tu wpadałam, żeby poszerzać swoją wiedzę, poczytać jakieś ciekawostki no i generalnie o tym czego w podręcznikach nie ma. Dziś postanowiłam się zarejestrować, żeby nawiązać kontakt z kolegami i koleżankami po fachu :D
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Wujek google jest the bes. Witaj na forum ;)
Awatar użytkownika
tartilla

Post autor: tartilla »

Ja też z wujkiem Guglem tu przybyłam, ale ogólnie chcę nauczyć się podstaw masażu i szukam sobie jak najbardziej wiarygodnych źródeł.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

tartilla pisze:Ja też z wujkiem Guglem tu przybyłam, ale ogólnie chcę nauczyć się podstaw masażu i szukam sobie jak najbardziej wiarygodnych źródeł.
Wujek google to dobry wujek ;)
Smerfetka

Post autor: Smerfetka »

U mnie na stronie szkoly byl link poniewaz rzekomo zalozyciel tej strony jest absolwentem mojej szkoly:) pozdro
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

pewnie sie znacie z korytarza szkolnego
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Pewnie nie, bo chyba koleżanka z młodszego rocznika. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park forum ogólne”