Praca Masażyści: Szukana
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
Pilnie poszukuje pracy. Ukończyłem Krakowską Szkołe Masażu. Mam 23 lata. Posiadam doświadczwnie w zawodzie. wykonuje masaż klasyczny leczniczy, masaż odchudzający, drenaż limfatyczny, masaż bańką chińską, masaż kamnieniami wulkanicznymi, masaż sportowy. Posiadam grupę inwalidżką.
667678726
667678726
-
rahim
Witam. Posiadam zawodowe uprawnienia masażysty i poszukuję pracy w tym zawodzie. Poznań i okolice. Oferuję masaż klasyczny, limfatyczny, izometryczny, elementy kinezyterapii, elementy refleksoterapii. Jestem wolontariuszem Polskiego Towarzystwa Stwardnienia Rozsianego i dojeżdżam do pacjentów w celu wykonywania zabiegów rehabilitacyjnych. Kontakt: paulusfm@poczta.fm tel 504 823 589
-
19robertoo64
poszukuje pracy jako masażysta. Ukończone dwuletnie studium policealne w Katowicach. Wykonuje wszelkiego rodzaju masaze (klasyczny, izometryczny, relaksacyjny, sportowy, segmentarny, drenaż limfatyczny). Ukończyłem również kurs ACU Taping (odpowiednik kinesiotapingu)
Katowice i okolice
kontakt: 19robertoo64@gmail.com
tel. 516-544-951
Katowice i okolice
kontakt: 19robertoo64@gmail.com
tel. 516-544-951
poszukuję pracy w Warszawie jako masażystka, ukończyłam 2 letnie studium policealne z dobrymi wynikami. Wykonuję masaż klasyczny, relaksacyjny, izometryczny, segmentarny, drenaż limfatyczny, masaż bańkami chińskimi,kamieniami wulkanicznymi, masaż Shantala, fałd Kiblera oraz elementy refleksoterapii. Odbyłam praktyki na oddziale neurologii, rehabilitacji dla dorosłych oraz dzieci.
Kontakt:
e-mail :Izunia42@poczta.onet.pl
tel.512-684-481
Kontakt:
e-mail :Izunia42@poczta.onet.pl
tel.512-684-481
-
melania1987
Szukam Pracy
Witam Jestem Dyplomowanym Technikiem Masażysta z Raciborza(Śląsk),Mam 23Lata obecnie jestem na stażu w Szpitalu Do 23Września i Poszukuje pracy w Zawodzie proszę pisać gg-5521078,mirasc81@wp.pl, Pozdrawiam
-
dpieczynska
Witam,
Poszukuję pracy jako masażystka.Ukończyłam dwuletnie studium policealne medyczne. Wykonuję masaż klasyczny, relaksacyjny, segmentarny, izometryczny, limfatyczny, Shantala, sportowy.Praktykę odbyłam na oddziale wewnętrznym, neurologii, rehabilitacji dziecięcej , rehabilitacji dla dorosłych, przychodni rehabilitacyjnej. Dodatkowo ukończyłam kurs terapii manualnej. Interesuje mnie praca na terenie Konina, Turku.
[ Dodano: 2010-08-21, 14:37 ]
Witam,
Poszukuję pracy jako masażystka.Ukończyłam dwuletnie studium policealne medyczne. Wykonuję masaż klasyczny, relaksacyjny, segmentarny, izometryczny, limfatyczny, Shantala, sportowy.Praktykę odbyłam na oddziale wewnętrznym, neurologii, rehabilitacji dziecięcej , rehabilitacji dla dorosłych, przychodni rehabilitacyjnej. Dodatkowo ukończyłam kurs terapii manualnej. Interesuje mnie praca na terenie Konina, Turku.
Kontakt 607726140
[ Dodano: 2010-08-21, 14:37 ]
Witam,
Kontakt 607726140
Masaż - Katowice
Jestem wykwalifikowaną masażystką. Wykonuję masaż Ma-uri oraz masaż
gorącymi kamieniami wulkanicznymi. Posiadam ukończone kursy masażu
klasycznego I, II i III stopnia. Kontakt 501-348-970 - Katowice.
gorącymi kamieniami wulkanicznymi. Posiadam ukończone kursy masażu
klasycznego I, II i III stopnia. Kontakt 501-348-970 - Katowice.
Witam. Jestem Technikiem Masażystą z okolic Zamościa, poszukuję pracy w tym zawodzie w województwie: lubelskim, mazowieckim . Posiadam dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe i potrafię wykonywa masaż: klasyczny, segmentalny, sportowy, kosmetyczny, punktowy i drenaż limfatyczny. E-mail: dudek473@o2.pl .
Ostatnio zmieniony 2010-11-13, 18:30 przez dudek473, łącznie zmieniany 1 raz.
-
szybicanoe