Rozmowa kwalifikacyjna na technika masażu

Informacje na temat szkół, kursów, szkoleń związanych z masażem, fizjoterapia. [Szkoły zapraszamy do umieszczania tutaj informacji na temat prowadzonych szkoleń, kursów]

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

magdalenka

Rozmowa kwalifikacyjna na technika masażu

Post autor: magdalenka »

Witam wszystkich :smile:
Wybieram sie do Medycznej Szkoly Zawodowej na kierunek technik masazysta. Wlasnie sie dowiedzialam,ze bedzie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna :cry: Czy ktos z was moze mi napisac jak przeprowadzana jest taka rozmowa i czego moge sie spodziewac?!
Szkola daje rowniez dodatkowe punkty za zaswiadczenia, dyplomy z kursow masazu,wolontariatu itp. czy moje kwalifikacje zawodowe asystenta osoby niepelnosprawnej rowniez moze miec znaczenie?!
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez magdalenka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

liczy sie kazde doswiadczenie w pracy i wszelkie mozliwe kursy, bo swiadczy, ze sie starasz.

jesli nie masz jeszcze zadnego doswiadczenia z masazem, to do czasu rozmowy moze uda ci sie jeszcze znalesc jakis kurs wakacyjny.
Necrii

Post autor: Necrii »

U mnie pytali głównie dlaczego chcę być masażystką, czym się interesuje.. Ot zwykła rozmowa zapoznawcza o wiele lżejsza niż np rozmowa o pracę :P

Bardziej bym się bała testów sprawnościowych czyli ile zrobisz brzuszków na czas, czy też sprawdzania czy dotkniesz dłońmi podłogi...
magdalenka

Necrii pisze:U mnie pytali głównie dlaczego chcę być masażystką, czym się interesuje.. Ot zwykła rozmowa zapoznawcza o wiele lżejsza niż np rozmowa o pracę :P

Bardziej bym się bała testów sprawnościowych czyli ile zrobisz brzuszków na czas, czy też sprawdzania czy dotkniesz dłońmi podłogi...

Kiedy zdawalas do szkoly mialas juz wczesniej kontakt z masazem ukonczone kursy itp.?

[ Dodano: 2010-08-04, 17:55 ]
massagewarsaw pisze:liczy sie kazde doswiadczenie w pracy i wszelkie mozliwe kursy, bo swiadczy, ze sie starasz.

jesli nie masz jeszcze zadnego doswiadczenia z masazem, to do czasu rozmowy moze uda ci sie jeszcze znalesc jakis kurs wakacyjny.
Nie stety nie mam mozliwosci wziecia udzialu w kursie wakacyjnym ... a rozmowa ju za dwa tygodnie
Necrii

Pffff.... żadnego. Nie licząc wiecznie uskarżającej się babci, ciotki i kogo jeszcze popadnie aby choć jej ciepłe rączki na karku potrzymać i... hm.. jakby tu delikatnie to powiedzieć... Ale nie, sprawy damsko-męskie też raczej się nie liczą ;)
magdalenka

Necrii pisze:Pffff.... żadnego. Nie licząc wiecznie uskarżającej się babci, ciotki i kogo jeszcze popadnie aby choć jej ciepłe rączki na karku potrzymać i... hm.. jakby tu delikatnie to powiedzieć... Ale nie, sprawy damsko-męskie też raczej się nie liczą ;)
:mrgreen:

:grin: ..mozesz mi napisac w takim razie jak uzeklas komisje?! Moze jakas podpowiedz...

Ja rowniez nie mam skonczonego typowego kursu masazu ale na kursie kosmetycznym nauczylam sie masazu dloni,twarzy szyji i dekoldu...
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

U mnie jeszcze w sprawnościówce był test siły dłoni. Dawali ci jakieś takie urządzenie do ściskania i musiałeś jak najmocniej ścisnąć, potem notowali wynik. Kursy czy jakaś praktyka mile widziana.

Co to za studium ?

Ps. jak ci się nie uda to nie rezygnuj jest tyle szkol 2 letnich prywatnych darmowych cosinus itd ze bez tego się dostaniesz i tez skończysz ;)
magdalenka

e-Masaz.pl pisze:U mnie jeszcze w sprawnościówce był test siły dłoni. Dawali ci jakieś takie urządzenie do ściskania i musiałeś jak najmocniej ścisnąć, potem notowali wynik. Kursy czy jakaś praktyka mile widziana.

Co to za studium ?

Ps. jak ci się nie uda to nie rezygnuj jest tyle szkol 2 letnich prywatnych darmowych cosinus itd ze bez tego się dostaniesz i tez skończysz ;)
Startuje do Medycznego Studium Zawodowego,szkola dzienna bezplatna .
Bardzo bym chciala sie dostac wlasnie na dzienne zalezy mi na porzadnym przygotowaniu do zawodu z pelnymi kwalifikacjami.Jak sie nie dostane to musze tak jak piszesz szukac
jakas szkole w trybie zaocznym badz wieczorowym :???: ...na razie stawiam wszystko na jedna karte i nie dopuszczam innej opcji :wink:
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

magdalenka pisze:
e-Masaz.pl pisze:U mnie jeszcze w sprawnościówce był test siły dłoni. Dawali ci jakieś takie urządzenie do ściskania i musiałeś jak najmocniej ścisnąć, potem notowali wynik. Kursy czy jakaś praktyka mile widziana.

Co to za studium ?

Bardzo bym chciala sie dostac wlasnie na dzienne zalezy mi na porzadnym przygotowaniu do zawodu z pelnymi kwalifikacjami.Jak sie nie dostane to musze tak jak piszesz szukac
jakas szkole w trybie zaocznym badz wieczorowym :???: ...na razie stawiam wszystko na jedna karte i nie dopuszczam innej opcji :wink:
Dasz rade ;)
magdalenka

e-Masaz.pl pisze:
magdalenka pisze:

Co to za studium ?

Dasz rade ;)
Dziekuje,tez mam taka nadzieje :wink:
Dam znac jak mi poszlo!
Necrii

POWODZENIA :D
adamm

Post autor: adamm »

Takze i ja mam spotkanie 24 sierpnia o godzinie 11:) mam nadzieje ze nie beda zadawali nie potrzebnych pytan i obejdzie sie bez wiekszych problemow :):):):)

Co mozecie powiedziec na temat Szkoły Policealnej Nr 1 Ochrony Zdrowia

w Białymstoku?http://www.msz1.ltd.pl/ Wlasnie do niej sie wybieram :)
Pozdrawiam
magdalenka

Jestem juz porozmowie :cool: Dzisiaj bylu wynik i zostalam przyjeta!!! :grin:
Musialam sie pochwalic.... :mrgreen:

Hej Adamm a jak Tobie poszlo?
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

magdalenka pisze:Jestem juz porozmowie :cool: Dzisiaj bylu wynik i zostalam przyjeta!!! :grin:
Musialam sie pochwalic.... :mrgreen:

Hej Adamm a jak Tobie poszlo?
Gratulacje no i kolejna przyszła masażystka nam się szykuje ;)
domi919

Post autor: domi919 »

Ja tez po rozmowie i zostałem przyjęty we wtorek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż szkoły, kursy, szkolenia”