Mam na imie Karolina i ciesze sie ze tu z Wami jestem
Od niedawna zagladam na forum i postanowilam sie zalogowac
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow i do ,,uslyszenia"
Kala_883
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
Witamykala_883 pisze:WITAM WSZYSTKICH!!
Mam na imie Karolina i ciesze sie ze tu z Wami jestem![]()
Od niedawna zagladam na forum i postanowilam sie zalogowacKoncze wlasnie kurs klasycznego i zastanawiam sie co z tym dalej robic:) Myśle ze wlasnie tutaj znajde odpowiedz
![]()
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow i do ,,uslyszenia"
Kala_883
dzisiaj wszystko w cenieNecrii pisze:Hm... podejrzewam, że z moją wiedzą ogólną będzie to głównie spam. Czyżby był w cenie?e-Masaz.pl pisze: im więcej napiszesz ty lepiej
Witamy na forumhedonism pisze:I ja witamMoja przygoda z masażem rozpoczęła sie 1,5 roku temu od... masażu, który miałam w gabinecie kosmetycznym jako klientka. Podobało mi sie bardzo. Później zobaczyłam w sieci masaż lomi lomi, jeszcze bardziej sie zafascynowałam, zrobiłam kilka kursów, w tym klasyk i II etap masaż segmentarny i drenaż, oraz kamienie, lomi lomi (tutaj również dwa warsztaty dla zaawansowanych). Uwielbiam klasyk i lomi:) Od września wybieram sie do technikum wieczorowego dlatego, ze cały czas czuje niedosyt wiedzy i kwalifikacji. Zawodowo robię zupełnie coś innego, masaże w weekendy i wieczorami. Dla mnie to pasja i sposób również na rozwój osobisty poprzez prace z ludzmi i relacje międzyludzkie:)
Pozdrawiam
Kasia