Temat ogólny o wszystkim

Hyde Park. Ogólne informacje nie związane z masażem. Tematy o wszystkim.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

kala_883 pisze:Czy ma ktos przykladowe testy do egzaminu koncowego z masazu klasycznego w bio studio? Bo ja wlasnie za tydzien mam egzamin i cos by sie przydalo :) Z gory dzieki
Notatek się nie robiło ?? :D

Może się przyda: Technika masażu klasycznego

A tutaj masz wszystkie: Techniki masażu
Awatar użytkownika
sylwek

Post autor: sylwek »

Wakacje wakacjami, egzamin za plecami .. na dniach w koncu zakupie swoj wymarzony stol do masazu i zaczne malymi kroczkami probowac reklamowac sie i udzielac zabiegow masazu, tym bardziej ze w moim miescie to deficyt jesli chodzi o masazystow ..

Jak tam reszta userow ? Ujawniac sie :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

sylwek pisze:Wakacje wakacjami, egzamin za plecami .. na dniach w koncu zakupie swoj wymarzony stol do masazu i zaczne malymi kroczkami probowac reklamowac sie i udzielac zabiegow masazu, tym bardziej ze w moim miescie to deficyt jesli chodzi o masazystow ..

Pracować i reklamować się trzeba żeby mies korzyść materialna którą można wykorzystać na spędzenia wolnego czasu... a jeśli chodzi o wolny czas, powiedzcie gdzie jedziecie na wakacje? Jakie ciekawe miejsca polecacie w Polsce lub gdzieś dalej?
Necrii

Post autor: Necrii »

Cypr xD nie no... dzisiaj jade, więc trzymajcie za mnie kciuki :D
Awatar użytkownika
sylwek

Jezeli chodzi o spedzenie wolnego czasu .. zdecydowanie polecam Biebrzanski Park Narodowy .. bez dwoch zdan ;)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Necrii pisze:Cypr xD nie no... dzisiaj jade, więc trzymajcie za mnie kciuki :D
Powodzenia życzę oby wszystko było ok. Rób zdjęcia potem nam pokażesz :D
sylwek pisze:Jezeli chodzi o spedzenie wolnego czasu .. zdecydowanie polecam Biebrzanski Park Narodowy .. bez dwoch zdan ;)
Hmm... jeśli ktoś lubi spokój cisze i obcowanie z natura to tak ale tak po za tym chyba nie ma atrakcji tam?
Awatar użytkownika
sylwek

Oj naprawde jest tego wiecej, nie tylko BPN .. ponizszy link rozjasni ciekawskich ;)

http://www.atrakcjepodlasia.pl/index.htm
dziku_SKA
Kontakt:

Post autor: dziku_SKA »

e-Masaz.pl pisze:
sylwek pisze:Wakacje wakacjami, egzamin za plecami .. na dniach w koncu zakupie swoj wymarzony stol do masazu i zaczne malymi kroczkami probowac reklamowac sie i udzielac zabiegow masazu, tym bardziej ze w moim miescie to deficyt jesli chodzi o masazystow ..

Pracować i reklamować się trzeba żeby mies korzyść materialna którą można wykorzystać na spędzenia wolnego czasu... a jeśli chodzi o wolny czas, powiedzcie gdzie jedziecie na wakacje? Jakie ciekawe miejsca polecacie w Polsce lub gdzieś dalej?
Wśród nadmorskich miejscowości polecam zdecydowanie Białogórę. Przepiękna, szeroka plaża i biały piasek. To oczywiście to dla tych, którym nie przeszkadzają tłumy. Ja jeżdżę tam poza sezonem. Niestety w sezonie nad morzem ciężko jest odpocząć...
A ja w tym roku jadę na wyspy greckie :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

sylwek pisze:Oj naprawde jest tego wiecej, nie tylko BPN .. ponizszy link rozjasni ciekawskich ;)

http://www.atrakcjepodlasia.pl/index.htm
Wielkie dzięki za link ;) Po ogląda się i może się kiedyś tam wybierze ;)
dziku_SKA pisze:
e-Masaz.pl pisze:

Wśród nadmorskich miejscowości polecam zdecydowanie Białogórę. Przepiękna, szeroka plaża i biały piasek. To oczywiście to dla tych, którym nie przeszkadzają tłumy. Ja jeżdżę tam poza sezonem. Niestety w sezonie nad morzem ciężko jest odpocząć...
No plaza jest ok ale jak ktoś ale jeśli chodzi o mnie to już mam jej dość wiec szukam innych miejsc takich jak napisał wyżej kolega ;)

Co do wysp greckich zazdroszczę może kiedyś się wybiorę ;) Rób zdjęcia i podziel się za nami z podroży :D
Necrii

dziku_SKA pisze:
Nie uważacie, że w tym roku dużo ludzi wybiera egzotykę?
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

w polsce drozeje (kryzys nie dotarl albo jakims cudem kraj wyszedl w niego obronna reka), ale w innych krajach tragedia - dlatego mozna znalesc tam tanie przeloty i oferty pobytowe.

jednym z bardziej popularnych egzotycznych krajow, od lat, jest tajlandia (temperatura morza 32C)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Re: kurs masaz tajski

massagewarsaw pisze:w polsce drozeje (kryzys nie dotarl albo jakims cudem kraj wyszedl w niego obronna reka), ale w innych krajach tragedia - dlatego mozna znalesc tam tanie przeloty i oferty pobytowe.

jednym z bardziej popularnych egzotycznych krajow, od lat, jest tajlandia (temperatura morza 32C)
Dokładnie taniej i pogoda zapewniona. Tak czy siak Polsce tez trzeba zwiedzać ;)
Awatar użytkownika
sylwek

I w tym tkwi problem, bo taka jest u nas mentalnosc, jeden powie ze nic u nas nie ma i tak sie to przenosi z osoby na osobe nie chcac nawet sie przekonac o tym ze COS u nas atrakcyjnego w ogole jest ..

Sam sie o tym juz przekonalem i naprawde radze dokladnie sie rozejrzec bo w Polsce jest mnostwo takich miejsc

peace
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

sylwek pisze:I w tym tkwi problem, bo taka jest u nas mentalnosc, jeden powie ze nic u nas nie ma i tak sie to przenosi z osoby na osobe nie chcac nawet sie przekonac o tym ze COS u nas atrakcyjnego w ogole jest ..

Sam sie o tym juz przekonalem i naprawde radze dokladnie sie rozejrzec bo w Polsce jest mnostwo takich miejsc

peace
Dokładnie ! Nie dawno bylem w Jastrzębiej górze .. prawie jak wyspy kanaryjskie ciepły czysty pasek woda czysta tylko odpoczywać, polecam w tym kierunku bo w stronę Helu jeden wielki korek samochodowy.
Necrii

e-Masaz.pl pisze: Dokładnie ! Nie dawno bylem w Jastrzębiej górze .. prawie jak wyspy kanaryjskie ciepły czysty pasek woda czysta tylko odpoczywać, polecam w tym kierunku bo w stronę Helu jeden wielki korek samochodowy.
Znasz to z autopsji? Czyżbyś był gdzieś z okolic Pomorza?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park forum ogólne”