Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
czesc.
to zle podforum - pisz na "Sprzęt rehabilitacyjny" http://forum.e-masaz.pl/viewforum.php?f=14
do tej pory stacjonarne (raczej stoly niz lozka) nie byly dyskutowane, wiec moze zacznij nowy watek. Sam sie na nich nie znam. Jesli chodzi o habys, to drogi. Porownaj ceny z allegro - z reguly sa tam chinskie albo juz uzywane, ale ich jakosc nie odbiega dramatycznie od habysa
to zle podforum - pisz na "Sprzęt rehabilitacyjny" http://forum.e-masaz.pl/viewforum.php?f=14
do tej pory stacjonarne (raczej stoly niz lozka) nie byly dyskutowane, wiec moze zacznij nowy watek. Sam sie na nich nie znam. Jesli chodzi o habys, to drogi. Porownaj ceny z allegro - z reguly sa tam chinskie albo juz uzywane, ale ich jakosc nie odbiega dramatycznie od habysa
Ostatnio zmieniony 2010-04-23, 17:47 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
[quote="jolikpipi"]:roll:[/quote]
to jest, do tej pory, najkrotszy post na tym forum
to jest, do tej pory, najkrotszy post na tym forum
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
sie ma, skad jestes?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- tomaszbudzinski
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Mam na imię Tomek. Profesjonalnie z masażem związałem się w 2005r. i od tego czasu jest moją życiową pasją. Moje doświadczenie zdobywałem m.in. w Norwegii - tam moja firma świadczyła usługi masażu w miejscu pracy. Teraz całą swoją energię wkładam w rozwój działalności w Polsce.
Pozdrawiam wszystkich! Miło być w miejscu gdzie tyle ludzi podziela zamiłowanie do masażu.
Mam na imię Tomek. Profesjonalnie z masażem związałem się w 2005r. i od tego czasu jest moją życiową pasją. Moje doświadczenie zdobywałem m.in. w Norwegii - tam moja firma świadczyła usługi masażu w miejscu pracy. Teraz całą swoją energię wkładam w rozwój działalności w Polsce.
Pozdrawiam wszystkich! Miło być w miejscu gdzie tyle ludzi podziela zamiłowanie do masażu.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
czesc
wpisz miasto, znajda cie lokalni klienci
wpisz miasto, znajda cie lokalni klienci
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Witam Wszystkich serdecznie,
Zawitałem na to forum i mam nadzieję, że będzi mi dane być jego stałym bywalcem.
Przy okazji mam pytanie; czy waszym zdaniem mając lat 38 mam szansę aby zostać masażystą ? Na pewno są na forum osoby z dużym doświadczeniem i mogą pomóc w obraniu prawidłowej drogi rozwoju.
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i sugestie.
Pozdrawiam,
Witek
Zawitałem na to forum i mam nadzieję, że będzi mi dane być jego stałym bywalcem.
Przy okazji mam pytanie; czy waszym zdaniem mając lat 38 mam szansę aby zostać masażystą ? Na pewno są na forum osoby z dużym doświadczeniem i mogą pomóc w obraniu prawidłowej drogi rozwoju.
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i sugestie.
Pozdrawiam,
Witek
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
oczywiscie, ze mozesz zostac dobrym masazysta w dowolnym wieku. Znam cenionego masazyste (z twojego miasta, szczecina), ktory ma 70 lat i ktory zaczal sie uczyc (i nadal przychodzi na kolejne kursy) kilkanascie lat temu.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
jesli pracujesz zawodowo, to kurs.
przenies dyskusje na podforum o kursach
przenies dyskusje na podforum o kursach