massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-01-07, 23:25 kurs masaz tajski
w polsce masz nauke prawdopodobnie za darmo lub stosunkowo tanio, w uk czy usa nie, wiec ksztalc sie tutaj (w wakacje mozesz dorabiac na zachodzie, zeby finansowac kursy dodatkowe, nie objete programem - a zdecydowanie przydajace sie w spa).
Tak, technik masazysta jest honorowany za granica, bo to bardzo obszerny program - zreszta liczy sie ile godzin i jaki byl program, a nie sam dyplom (po prostu tlumaczysz u przysieglego).
poniewaz w szkolach medycznych sa terminy lacinskie i poniewaz w angielskim terminy medyczne bazuja wprost na lacinie, to nie bedziesz miec wiekszych problemow z praca - jesli ja znajdziesz.
Rowniez nie bedziesz miec wiekszych problemow z nauka w krajach anglojezycznych, bo dla wszystkich uczniow jest to material nowy (zreszta czesc uczniow jest obcokrajowcami, a na egzaminach mozna w tym przypadku kozystac ze slownika).
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-01-08, 06:07 kurs masaz tajski
oczywiscie, ze za granica mozesz sie uczyc - placisz, slono, i idziesz do szkoly. Nie wiem, jak ci sie uda pogodzic to jeszcze z praca, moze byc ciezko. Masz juz wyksztalcenie srednie, co najwyzej bedziesz musial isc na dodatkowe zajecia angielskiego - mozliwe, ze te sa bezplatne. Z reguly jest prosty test z rozumienia tekstu, ale nie wiedzy (ja dopiero nabedziesz).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13