Witamy ciebie Izku i życzymy tobie abyś została masażystkaIzku pisze:No to Witam![]()
Mam na imię Izabela, ale zwracajcie się do mnie Izku!![]()
Zarejestrowałam się na tej stronie w celu poszerzania swojej wiedzy i umiejętności masażysty. W Przyszłości, po ukończeniu liceum i stiudiup potrzebnego do mojego zawodu, zamierzam zostać masażystką.
Pozdrawiam
Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- MariaW_INNOWACJE
- Kontakt:
Witam wszystkich serdecznie
za 2 miesiące otwieram swoje Day Spa i juz sie nie moge doczekac
bardzo sie ciesze, że trafilam na to forum, uwielbiam masaże (wykonywac i sie im poddawac hehe). Wykonuje refleksologię stóp, masaż klasyczny całego ciała, ostatnio równbiez masaż do zabiegów Thalgomince Thalgo
pozdrawiam wszystkich
oprócz tgo zajmuję sie kosmetyką calego ciala, kosmetyką dloni i stóp i pedi leczniczym.
Witam
witam
mam 22 lata ksywę fikou i pasjonuję się grą na bębnach (conga) , graniem muzyki, masażem, rozmową, życiem i spokojem.
Pisuję na forach bo uważam język pisany za znakomitą pożywkę dla umysłu
wymiana myśli na forach przypadła mi do gustu i sporo czasu spędzam w tej barbarzyńskiej dla kręgosłupa pozycji odpisując na maile i generując pościki
to forum przypadło mi do gustu ze względu na moją profesję jaką jest Masaż.
ukończyłem szkołę policealną i już w szkole, na praktykach szpitalnych zauważyłem że niesienie pomocy bliźnim sprawia mi dość dużą radość.
Zaraz po dyplomie w roku 2007 udałem się na wędrówkę po świecie i popracowałem w Holandii jako zwyczajny fizol. Teraz po półrocznej przerwie powracam do kraju i pragnę zagłębić się w praktykowanie lubianej przeze mnie dziedziny.
Nie mam już tyle wiedzy ile miałem bezpośrednio po szkole i pragnę na powrót się troszkę douczyć. Wiem że potrafię dobrze korzystać z podręczników więc mam niejaką pewność że uda mi się osiągnąć cele
oczekuję po forum wzajemnej wymiany spostrzeżeń na temat masażu co przecież nam wszystkim i pacjentom naszym zapewni lepszą jakość naszych usług
Pisuję na forach bo uważam język pisany za znakomitą pożywkę dla umysłu
wymiana myśli na forach przypadła mi do gustu i sporo czasu spędzam w tej barbarzyńskiej dla kręgosłupa pozycji odpisując na maile i generując pościki
to forum przypadło mi do gustu ze względu na moją profesję jaką jest Masaż.
ukończyłem szkołę policealną i już w szkole, na praktykach szpitalnych zauważyłem że niesienie pomocy bliźnim sprawia mi dość dużą radość.
Zaraz po dyplomie w roku 2007 udałem się na wędrówkę po świecie i popracowałem w Holandii jako zwyczajny fizol. Teraz po półrocznej przerwie powracam do kraju i pragnę zagłębić się w praktykowanie lubianej przeze mnie dziedziny.
Nie mam już tyle wiedzy ile miałem bezpośrednio po szkole i pragnę na powrót się troszkę douczyć. Wiem że potrafię dobrze korzystać z podręczników więc mam niejaką pewność że uda mi się osiągnąć cele
oczekuję po forum wzajemnej wymiany spostrzeżeń na temat masażu co przecież nam wszystkim i pacjentom naszym zapewni lepszą jakość naszych usług
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Witam
No proszę.. jestem 188
, fajnie że jest Was tyle. Pozdrawiam serdecznie.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Witam
No trochę się już uzbierało. Czekamy na 200 osobę. Tak po za tym witamy cię na forumjakubgl pisze:No proszę.. jestem 188, fajnie że jest Was tyle. Pozdrawiam serdecznie.
- Marcin Baran
- administrator
- Site Admin
- Kontakt: