Masaż i rehabilitacja w domu pacjenta
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
los_arturos
Masaż i rehabilitacja w domu pacjenta
Witam wszystkich. Chcę spróbować swoich sił w rehabilitacji domowej, dlatego też założyłem taką stronkę jak w temacie . Jak myślicie nad czym musze przy niej popracować? Co dodać? Co jest zbędne? Forum nie chche zakładać, wydaje mi się że wystarczy że jest e-masaż forum i e-fizjoterapia
www.domowarehabilitacja.pl
Ostatnio zmieniony 2010-07-12, 21:39 przez los_arturos, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz tajski
niezle, ale buduj wiecej podstron - im wiecej tekstu na stronie, tym lepiej dla wyszukiwarek
-
los_arturos
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
los_arturos
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
los_arturos
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
los_arturos
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Witam.
Od siebie mogę dodać tylko tyle, że zdecydowanie polecam usługi kolegi Artura.
Znalazłem go przez to forum (za co dziękuję) i jeśli chodzi o masaż to nie mam żadnych zastrzeżeń.
No i do tego bardzo fajny, równy chłopak z niego.
Odnośnie samej strony to widzę, że szata graficzna zmieniła się zdecydowanie na plus.
Może zamieść jakieś opinie klientów o Tobie? Zadowoleni klienci mogliby Cię polecać...
Pozdrawiam.
Od siebie mogę dodać tylko tyle, że zdecydowanie polecam usługi kolegi Artura.
Znalazłem go przez to forum (za co dziękuję) i jeśli chodzi o masaż to nie mam żadnych zastrzeżeń.
No i do tego bardzo fajny, równy chłopak z niego.
Odnośnie samej strony to widzę, że szata graficzna zmieniła się zdecydowanie na plus.
Może zamieść jakieś opinie klientów o Tobie? Zadowoleni klienci mogliby Cię polecać...
Pozdrawiam.
do artka
hej mam pytanie
rowniez chce zrobic strone w joomli ale nie moge znalesc odpowiedniego darmowego serwera . Z jakiego Ty korzystasz ?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: do artka
chodzi ci serwer ftp pod strone tak ?Durst pisze:hej mam pytanierowniez chce zrobic strone w joomli ale nie moge znalesc odpowiedniego darmowego serwera . Z jakiego Ty korzystasz ?
-
los_arturos
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
dla rzetelnego klienta (i dla wyszukiwarek) liczy sie tresc, a nie grafika i bajery. Mam strone ne bezplatnym serwerze, sam ja zbudowalem - ponoc jest dobra i w ocenie bezstronnego czytelnika, i zawodowego projektanta stron.
dla indywidualnego masazysty/fizjoterapeuty wystarczy prosta, skromna (co nie znaczy mala) strona informacyjna, wzbudzajaca zaufanie przez oryginalne teksty z bezsporednimi, osobistami akcentami. Co innego, gdy jest to duza klinika czy spa.
Forma powinna byc odekwatna do wlasciciela i do odbiorcy
dla indywidualnego masazysty/fizjoterapeuty wystarczy prosta, skromna (co nie znaczy mala) strona informacyjna, wzbudzajaca zaufanie przez oryginalne teksty z bezsporednimi, osobistami akcentami. Co innego, gdy jest to duza klinika czy spa.
Forma powinna byc odekwatna do wlasciciela i do odbiorcy