Wysłany: 2009-10-19, 17:54 Masaż i rehabilitacja w domu pacjenta
Witam wszystkich. Chcę spróbować swoich sił w rehabilitacji domowej, dlatego też założyłem taką stronkę jak w temacie . Jak myślicie nad czym musze przy niej popracować? Co dodać? Co jest zbędne? Forum nie chche zakładać, wydaje mi się że wystarczy że jest e-masaż forum i e-fizjoterapia www.domowarehabilitacja.pl
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2009-10-19, 19:01 masaz tajski
niezle, ale buduj wiecej podstron - im wiecej tekstu na stronie, tym lepiej dla wyszukiwarek
Od siebie mogę dodać tylko tyle, że zdecydowanie polecam usługi kolegi Artura.
Znalazłem go przez to forum (za co dziękuję) i jeśli chodzi o masaż to nie mam żadnych zastrzeżeń.
No i do tego bardzo fajny, równy chłopak z niego.
Odnośnie samej strony to widzę, że szata graficzna zmieniła się zdecydowanie na plus.
Może zamieść jakieś opinie klientów o Tobie? Zadowoleni klienci mogliby Cię polecać...
siemasz. nie zauważyłem pytania. serwer mam płatny. w darmowe nie ma sensu się bawić. strona by nie chulała
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-12, 21:49 kurs masaz tajski
dla rzetelnego klienta (i dla wyszukiwarek) liczy sie tresc, a nie grafika i bajery. Mam strone ne bezplatnym serwerze, sam ja zbudowalem - ponoc jest dobra i w ocenie bezstronnego czytelnika, i zawodowego projektanta stron.
dla indywidualnego masazysty/fizjoterapeuty wystarczy prosta, skromna (co nie znaczy mala) strona informacyjna, wzbudzajaca zaufanie przez oryginalne teksty z bezsporednimi, osobistami akcentami. Co innego, gdy jest to duza klinika czy spa.
Forma powinna byc odekwatna do wlasciciela i do odbiorcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12