Jesteś tu nowy? Przywitaj się !

Hyde Park. Ogólne informacje nie związane z masażem. Tematy o wszystkim.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

calkiem sluszny wybor
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Dandys pisze:Witam serdecznie!! Mam na imie Dawid,a masażem zajmuje sie od roku. Jak ja to mówie coś mi odbiło na "starość" i stwierdziłem ze chce cos robić dla ludzi, zmienic zupełnie profesje i tak padło na masaz:)
Szukajta a znajdzieta :D

Witamy na forum :D
Grzes

Post autor: Grzes »

Witam wszystkich nazywam się Grzegorz mam 23l od 4 miesięcy posiadam zawód "Biomasażysty" po rocznej szkole we Wrocławiu. Obecnie szukam pracy jako masażysta, pozdrawiam.....
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Grzes pisze:Witam wszystkich nazywam się Grzegorz mam 23l od 4 miesięcy posiadam zawód "Biomasażysty" po rocznej szkole we Wrocławiu. Obecnie szukam pracy jako masażysta, pozdrawiam.....
Witamy na forum Grześ ;)
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz tajski

zapisz sie do obserwcji watku "praca oferowana" http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=5155
Avanty

Post autor: Avanty »

Cześć jestem Tomek. jestem studentem fizjoterapii AWF 2 roku, w te wakacje zrobiłem kurs i dopiero zaczynam swoją przygodę z masażem :)
Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
Truskawa

Post autor: Truskawa »

Witamy i pozdrawiamy:) Mamy nadzieję że ten serwis wspomoże twoją walkę w tej dziedzinie
Dorian

Post autor: Dorian »

Witam wszystkich. Studiowałem 2 lata fizjoterapie i przerwałem i teraz niewiem co począć. Zastanawiam się nad masażem ale czy w wieku 22 lat warto brać sie za 2 letnią i szkołe i nie mieć pewności co do pracy w zawodzie. Sam niewiem. Może mi ktoś doradzi? Pozdrawiam
theblood

Post autor: theblood »

Witam serdecznie. Jestem Konrad i... nie zajmuje się masażami, ale jednocześnie lubię czasem poczytać wypowiedzi osób zajmujących się tym tudzież artykuły o masażach (a moja matczyna jeszcze bardziej :P), dlatego też oto jestem ;)
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz tajski

zarobki masazystow/fizjo sa bradzo niskie, jedne z najnizszych ze wszystkich zawodow, ale zatrudnienie to zdobycie zdolnosci praktycznych i przy okazji prywatnych pacjentow/klientow w miejscu pracy, a nastepnie otwarcie wlasnego gabinetu.

jesli czujesz, ze to jest twoja przyszlosc, to idz w tym kierunku przez licencjat fizjo, technika masazyste czy przez jakis dobry kurs klasycznego - szczegolnie, jesli mozesz uczyc sie bezplatnie czy z niewielkim czesnym.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Dorian pisze:Witam wszystkich. Studiowałem 2 lata fizjoterapie i przerwałem i teraz niewiem co począć. Zastanawiam się nad masażem ale czy w wieku 22 lat warto brać sie za 2 letnią i szkołe i nie mieć pewności co do pracy w zawodzie. Sam niewiem. Może mi ktoś doradzi? Pozdrawiam
Witamy na Forum.

Jak pisał massage warto spróbować to tylko 2 lata lub jakiś kurs.

Pozdrawiam
theblood pisze:Witam serdecznie. Jestem Konrad i... nie zajmuje się masażami, ale jednocześnie lubię czasem poczytać wypowiedzi osób zajmujących się tym tudzież artykuły o masażach (a moja matczyna jeszcze bardziej :P), dlatego też oto jestem ;)
Witamy i życzymy miłego czytania artykułów.
Alf_Q

Nowy :)

Post autor: Alf_Q »

Witam wszystkich!
Jestem tu nowy, więc przywitać się wypada.
Niestety z powodu braku czasu masażem nie zajmowałem się bardzo dawno, aczkolwiek nie jest mi on całkiem obcy.
Ostatnio niestety zmuszony zostałem do korzystania z uroków technologii, stąd moja znajomość tego tematu.
Oczywiście przyjemniej by było naturalnie i wogóle, ale cóż kiedy czasu niestarcza.
Pozdrawiam:
WS
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Re: Nowy :)

Alf_Q pisze:Witam wszystkich!
Jestem tu nowy, więc przywitać się wypada.
Niestety z powodu braku czasu masażem nie zajmowałem się bardzo dawno, aczkolwiek nie jest mi on całkiem obcy.
Ostatnio niestety zmuszony zostałem do korzystania z uroków technologii, stąd moja znajomość tego tematu.
Oczywiście przyjemniej by było naturalnie i wogóle, ale cóż kiedy czasu niestarcza.
Pozdrawiam:
WS
Witamy na forum ;)
tarasow
Kontakt:

Post autor: tarasow »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :-)

Do usłyszenia/przeczytania, Jakub.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

tarasow pisze:Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :-)

Do usłyszenia/przeczytania, Jakub.
Witamy ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park forum ogólne”