Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz tajski
calkiem sluszny wybor
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
Grzes
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz tajski
zapisz sie do obserwcji watku "praca oferowana" http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=5155
-
Dorian
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz tajski
zarobki masazystow/fizjo sa bradzo niskie, jedne z najnizszych ze wszystkich zawodow, ale zatrudnienie to zdobycie zdolnosci praktycznych i przy okazji prywatnych pacjentow/klientow w miejscu pracy, a nastepnie otwarcie wlasnego gabinetu.
jesli czujesz, ze to jest twoja przyszlosc, to idz w tym kierunku przez licencjat fizjo, technika masazyste czy przez jakis dobry kurs klasycznego - szczegolnie, jesli mozesz uczyc sie bezplatnie czy z niewielkim czesnym.
jesli czujesz, ze to jest twoja przyszlosc, to idz w tym kierunku przez licencjat fizjo, technika masazyste czy przez jakis dobry kurs klasycznego - szczegolnie, jesli mozesz uczyc sie bezplatnie czy z niewielkim czesnym.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Witamy na Forum.Dorian pisze:Witam wszystkich. Studiowałem 2 lata fizjoterapie i przerwałem i teraz niewiem co począć. Zastanawiam się nad masażem ale czy w wieku 22 lat warto brać sie za 2 letnią i szkołe i nie mieć pewności co do pracy w zawodzie. Sam niewiem. Może mi ktoś doradzi? Pozdrawiam
Jak pisał massage warto spróbować to tylko 2 lata lub jakiś kurs.
Pozdrawiam
Witamy i życzymy miłego czytania artykułów.theblood pisze:Witam serdecznie. Jestem Konrad i... nie zajmuje się masażami, ale jednocześnie lubię czasem poczytać wypowiedzi osób zajmujących się tym tudzież artykuły o masażach (a moja matczyna jeszcze bardziej), dlatego też oto jestem
-
Alf_Q
Nowy :)
Witam wszystkich!
Jestem tu nowy, więc przywitać się wypada.
Niestety z powodu braku czasu masażem nie zajmowałem się bardzo dawno, aczkolwiek nie jest mi on całkiem obcy.
Ostatnio niestety zmuszony zostałem do korzystania z uroków technologii, stąd moja znajomość tego tematu.
Oczywiście przyjemniej by było naturalnie i wogóle, ale cóż kiedy czasu niestarcza.
Pozdrawiam:
WS
Niestety z powodu braku czasu masażem nie zajmowałem się bardzo dawno, aczkolwiek nie jest mi on całkiem obcy.
Ostatnio niestety zmuszony zostałem do korzystania z uroków technologii, stąd moja znajomość tego tematu.
Oczywiście przyjemniej by było naturalnie i wogóle, ale cóż kiedy czasu niestarcza.
Pozdrawiam:
WS
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Nowy :)
Witamy na forumAlf_Q pisze:Witam wszystkich!
Pozdrawiam:
WS
- administrator
- Site Admin
- Kontakt: