Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
Piotrek Medic
- Kontakt:
Witam serdecznie wszystkich!
Nazywam się Piotrek i aktualnie studiuję fizjoterapię na drugim roku oraz jednocześnie realizuję program technika masażysty i jakiś czas temu prywatnie zająłem się masażem. Bardzo interesuje mnie od dziecka anatomia i stwierdzam, już jako praktyk, że jej znajomość ( dokładna znajomośc) baaaardzo się przydaje szczególnie w masażu, że o swoim głównym fachu- fizjoterapii nie wspomnę
Prywatnie prowadzę również swój serwis medyczny no i oczywiście mam nadzieję, że na forum będzie mi się miło konwersowało, poza tym oczywiście SIEMKA 
Nazywam się Piotrek i aktualnie studiuję fizjoterapię na drugim roku oraz jednocześnie realizuję program technika masażysty i jakiś czas temu prywatnie zająłem się masażem. Bardzo interesuje mnie od dziecka anatomia i stwierdzam, już jako praktyk, że jej znajomość ( dokładna znajomośc) baaaardzo się przydaje szczególnie w masażu, że o swoim głównym fachu- fizjoterapii nie wspomnę
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz tajski
czesc piotr, nie jestem czy twoja strona jest poprawnie zrobiona dla wyszukiwarek (wydaje sie, ze jest zrobiona w jakims programie graficznym - probowalem skopiowac tekst i nie udaje mi sie).
-
Piotrek Medic
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz tajski
jest w piotra profilu
-
Piotrek Medic
- Kontakt:
www.ratimed.pl (P.S dostępne w moim profilu) Niedługo jednak chcę założyć serwis poświęcony tematyce anatomii, masażowi oraz fizjoterapii bardziej specjalistyczny niż ogólno medyczny. Generalnie ja lubię pisać art. o tematyce anatomicznej, swego czasu w jednym z liceów prowadziłem koło anatomiczne
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: masaz tajski
a no jooo juz zerkammassagewarsaw pisze:jest w piotra profilu
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Ciekawa stronaPiotrek Medic pisze:www.ratimed.pl (P.S dostępne w moim profilu) Niedługo jednak chcę założyć serwis poświęcony tematyce anatomii, masażowi oraz fizjoterapii bardziej specjalistyczny niż ogólno medyczny. Generalnie ja lubię pisać art. o tematyce anatomicznej, swego czasu w jednym z liceów prowadziłem koło anatomiczne
Jak chcesz pisac artykuly to pisz na forum
Jak chcesz sie wymienic linkami pisz na PW.
Pozdrawiam
-
Piotrek Medic
- Kontakt:
DziękujęCiekawa strona
Jak chcesz pisac artykuly to pisz na forum
Jak chcesz sie wymienic linkami pisz na PW.
To samo ja mogę powiedzieć- jak chcecie pisać u mnie art. na serwisie również zapraszam. Akurat obecnie jestem na etapie pisania art. o dysplazji stawu biodrowego. Mam też art. odnośnie analizy chodu itp.