Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
Magdalena_512
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Ponieważ oberwało mi się od administratora, już się poprawiam. Z rozpędu (brak czsu, bo rodzina i praca) nie zauważyłam że istnieje taka rubryka jak "przywitaj się". Spieszyło mi się ponieważ do rozpoczęcia kursu został tydzień a bardzo mi zależało na tym żeby się odbył, że postanowiłam wziąść marketing w swoje ręce. Tak więc pojawiło się ogłoszenie, za które mi się oberwało i na dodatek kurs z braku chętnych się nie odbędzie. Tak więc witam i przepraszam wszystkich za brak taktu. Nazywam się grażyna Felc, mieszkam w Bydgoszczy. Jestem technikiem rehabilitacji, moją pasją natomiast jest masaż. Praktykuję masaż tajski, który świetnie się wplata w klasyk, digitopunkturę twarzy, masaże modelujące(bańki, endomasaż, manualne), tajską refleksologię stóp, masaż Breussa, Voglera, jestem w trakcie terapii czaszkowo krzyżowej, oraz kaltenborna (manualka). W bydgoszczy prowadzę swój mały gabinet naturoterapii i ekokosmetyki (bawię się w czarownicę i sama przygotowuję mazidła dla swoich klientek). Pracuję wyłącznie na naturalnych olejach.... ale się rozpisałam, za chwilę dostanę bęcki że za dużo
W skrócie witam wszystkich baaaardzo serdecznie. Grażyna
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Witam!
Dopiero zaczynam przygodę z masażami. Jestem na etapie wyboru edukacji w tym kierunku. Szukam dobrego kursu w Łodzi, ale z tego co czytam nie ma w moim rejonie żadnego profesjonalnego kursu. Pomóżcie coś znaleźć. Chciałbym otworzyc mały gabinecik z masażami w moim salonie fryzjerskim. A z czasem, w miarę poznawania nowych technik i zdobywania doświadczenia rozbudować do profesjonalnego studia masażu.
Pozdrawiam!
Dopiero zaczynam przygodę z masażami. Jestem na etapie wyboru edukacji w tym kierunku. Szukam dobrego kursu w Łodzi, ale z tego co czytam nie ma w moim rejonie żadnego profesjonalnego kursu. Pomóżcie coś znaleźć. Chciałbym otworzyc mały gabinecik z masażami w moim salonie fryzjerskim. A z czasem, w miarę poznawania nowych technik i zdobywania doświadczenia rozbudować do profesjonalnego studia masażu.
Pozdrawiam!