ODKSZTAŁCENIE SPRĘŻYSTE !!! CO TO ZA GLUPIE OKREŚLENIE. Przeziez ma swoje synonimy. po co komu taka nowomowa... :!!! w wielu książkach o masażu tego nie ma i wielu z czołowych autorów podręczników wręcz wysmiewa to nazewnictwo.. A widział ktoś w masażu odkształcenie niesprężyste... Ludzie, mysleć, myśleć!!! moze zrobimy ranking... jak kto je rozumie... To pewnie jest po to, by zamieszać w głowie tym, którzy piszą projekty i rozwiązują testy na egzaminie.
Wymyślił ją jeden z twórców egzaminu praktycznego pan Paweł Piątek, autor książki o owym odkształcaniu, tyle że nigdzie nie można tej książki dostać!
Ale nie ma to znaczenia, teraz egzamin został chyba nieco dostosowany do Prochowiczowskiego trójstopniowego toku masażu a w części metodycznej do trójfazowego postępowania (choć nadal z uwzględnieniem sprężystych odkształceń, zależy jak kogo uczą)
Oczywiście to jedna z dróg możliwości, dająca bardzo przejrzysty efekt.
Poniżej linki do owego toku i osnowy z Prochowicza:
Włąsnie ja nie mam arkuszu ma ktoś ten Y. Jak poszło to do końca nie wiem , niektóre pytania miał bym 2 odpowiedzi dobre .
Jak co to możesz do tego arkuszu X dac linka (podam znajomym )
osa87
Wysłany: 2009-06-15, 16:01
X i Y to te same pytania tylko pomieszane odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12