Na egzaminie można wskazania z treści wywnioskować, przeciwskazania są łatwe, ale w tego typu przypadkach jak skręcenia można o ile pamiętam od razu masaż wykonać !! Tyle że łagodny, i pewnie przy obrzękach limfatyczny.
Sugerujesz, ze na egzaminie będzie limfatyczny?
madek
Wysłany: 2009-06-14, 19:45
tez myslalam ze moga walnac drenaz albo segmentarny ale ktos mnie pocieszyl ze tylko klasyczny i teraz nie wiem kogo sie slychac:/ moze ktos z was wie??
Nice
Wysłany: 2009-06-14, 20:50
Powiem Ci, ze ja jestem przekonana na 100% ze bedzie TYLKO klasyczny
Hipotetycznie segmentarny jest praktycznie nie używany, limfatyczny rzadki, więc powinien być klasyczny, ale jak ktoś powiedział, warto dodać parę technik segmentarnego, np na grzbiet.
madek
Wysłany: 2009-06-14, 21:57
jakoś projektu się nie boję gorzej z teoretycznym:/ może się powtórzą jakieś pytania z poprzednich lat, wogóle dla mnie teoretyczny z 2006 i teraz z sesji zimowej to prawie że kosmos:/
Nice
Wysłany: 2009-06-14, 22:19
Nie tylko TY bardziej sie przejmujesz teoretycznym ;p Ja mam tak samo ... Ale na luzie .... bedzie dobrze ;D Trzeba byc dobrej mysli )
POWODZENIA ZYCZE WSZYSTKIM ZDAJACYM ))
na 30 potrzebnych procent z ekonomicznego miałem 92, druga medyczna, na 50 też 92%
Rok temu nawet Ci co nie powinni zdać, z łatwością zdali
madek
Wysłany: 2009-06-14, 22:43
tak zdac zdali:) dla mnie jak rozwiazywalam test z zeszlego roku to byla bajka:P gorzej z tym co byl w styczniu:/ zobaczymy moze akurat bedzie latwy albo lipa bedzie jak zrobia jeszcze trudniejszy:/
madek
Wysłany: 2009-06-14, 22:43
aha i rowniez zycze powodzenia wszystkim zdajacym:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 8