Ciekawa gra dla masażystów.
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- massagewarsaw
- Kontakt:
Ciekawa gra dla masażystów.
ciekawe czy masazystom-profesjonalistom wystarczy cierpliwosci i uda sie przejsc przez ta nudna gre
http://mojegry.pl/MojeGry_3409.html
http://mojegry.pl/MojeGry_3409.html
Ostatnio zmieniony 2013-07-31, 15:59 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 2 razy.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz warszawa
niestety, to jest tylko gra - nie probuj sie z niej uczyc jesli nie znasz masazu i nie stresuj sie slabymi wynikami, jesli jestes profesjonalista.
ktos opracowujacy te gre nie mial zielonego pojecia o masazu - ruchy szybkie uwaza za mocne, a ruchy powolne za slabe. Wszystko na odwyrtke.
moze dlatego nigdy nie udaje mi sie przejsc - najwiecej zarobilem 212zl. Moze to duzo, ale niewystarczajaco, by przejsc na nastepny poziom.
jaki twoje zarobki?
ktos opracowujacy te gre nie mial zielonego pojecia o masazu - ruchy szybkie uwaza za mocne, a ruchy powolne za slabe. Wszystko na odwyrtke.
moze dlatego nigdy nie udaje mi sie przejsc - najwiecej zarobilem 212zl. Moze to duzo, ale niewystarczajaco, by przejsc na nastepny poziom.
jaki twoje zarobki?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: masaz warszawa
Ja się nie musze uczyć skończyłem odpowiedni szkołymassagewarsaw pisze:niestety, to jest tylko gra - nie probuj sie z niej uczyc jesli nie znasz masazu i nie stresuj sie slabymi wynikami, jesli jestes profesjonalista.
Raz zagrałem i przestałemmassagewarsaw pisze: jaki twoje zarobki?
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz warszawa
[quote="Karol"]Ja się nie musze uczyć skończyłem odpowiedni szkoły :) Twoja informacja jest przeznaczona chyba do wszystkich nowicjuszy? Zresztą kto będzie się uczył od gry masażu. :)
Raz zagrałem i przestałem [/quote]
wiem, ze jestes masazysta - moja ogolna uwaga byla bezosobowo, dla innych.
gra jest zrobiona jako instruktarz do masazu, co po niektorzy, moga zechciec sie wzorowac na niej.
przestales - czyzbys musial zaplacic modelowi za uczenie sie na niej technik? Takiej opcji nie udalo mi sie w tej grze jeszcze znalesc
Raz zagrałem i przestałem [/quote]
wiem, ze jestes masazysta - moja ogolna uwaga byla bezosobowo, dla innych.
gra jest zrobiona jako instruktarz do masazu, co po niektorzy, moga zechciec sie wzorowac na niej.
przestales - czyzbys musial zaplacic modelowi za uczenie sie na niej technik? Takiej opcji nie udalo mi sie w tej grze jeszcze znalesc
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz warszawa
z postowaniem na tym forum to nadal mam problem - bardzo czesto sie zdarza, ze musze kliknac nawet 100 (slownie: sto) razy, zanim post sie wpisze. Wyskakuje mi ostrzezenie 'blad sesji - prosze ponownie wyslac formularz'.
cos sie pokickalo z cytowaniem - ale czy jest szansa na zmienienie koloru tla pola cytowanego. Jest ono ciemno szare i ciezko jest czytac czarne litery na takim tle.
cos sie pokickalo z cytowaniem - ale czy jest szansa na zmienienie koloru tla pola cytowanego. Jest ono ciemno szare i ciezko jest czytac czarne litery na takim tle.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: masaz warszawa
Pamiętaj ze jak napiszesz posta to musisz odczekać chwilkę aby muc napisać następnego albo go edytowaćmassagewarsaw pisze:z postowaniem na tym forum to nadal mam problem - bardzo czesto sie zdarza, ze musze kliknac nawet 100 (slownie: sto) razy, zanim post sie wpisze. Wyskakuje mi ostrzezenie 'blad sesji - prosze ponownie wyslac formularz'.
Nie wiem czy możnamassagewarsaw pisze: cos sie pokickalo z cytowaniem - ale czy jest szansa na zmienienie koloru tla pola cytowanego. Jest ono ciemno szare i ciezko jest czytac czarne litery na takim tle.