pozdrowki
Jak wykonać masaż z czekoladą, miodem, błotem, algami itp
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
-
rafał
Jak wykonać masaż z czekoladą, miodem, błotem, algami itp
Moze ktos wie jak to sie robi, kiedy uzyć czekoladę (miód, błoto), miód i jak to robić? chciałbym poszerzyć swoją działalność i mam nadzieję, że mi w tym pomożecie 
pozdrowki
pozdrowki
Ostatnio zmieniony 2013-07-31, 15:57 przez rafał, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz warszawa
poniewaz nikt nie kwapi sie z jakakolwiek odpowiedzia, wiec moze rzuce oczywiste - idz na kurs, to sie dowiesz.
trudno uczyc sie profesjonalnie jakiegokolwiek masazu tylko czytajac - opis, ksiazki, dvd sa natomiast dobrym uzupelnieniem kursu praktycznego.
moze moja krotka uwaga pchnie dyskusje w jakims kierunku
trudno uczyc sie profesjonalnie jakiegokolwiek masazu tylko czytajac - opis, ksiazki, dvd sa natomiast dobrym uzupelnieniem kursu praktycznego.
moze moja krotka uwaga pchnie dyskusje w jakims kierunku
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
http://massagelondon.org massage therapy London thai studio
ostanio trafilem na terapeute robiacym masaz jajkiem.
wedlug tego terapeuty masaz ponoc popularny na calym swiecie - ale jak zyje nie spotkalem sie z tym.
jest tez masaz kawiorem - to wynalazek polski, bo znowu nigdzie indziej. Jest nawet nauczyciel tego masazu, przypuszczam jednak, ze nie wielu zainteresowanych kursantow.
czego to ludzie nie wymysla dla pieniedzy czy z proznosci
wedlug tego terapeuty masaz ponoc popularny na calym swiecie - ale jak zyje nie spotkalem sie z tym.
jest tez masaz kawiorem - to wynalazek polski, bo znowu nigdzie indziej. Jest nawet nauczyciel tego masazu, przypuszczam jednak, ze nie wielu zainteresowanych kursantow.
czego to ludzie nie wymysla dla pieniedzy czy z proznosci